Pénteken házhoz viszik a fagylaltot!

Nincs vízicsúszda az irodában, és a főnöknél se venné ki túl jól magát, ha egy locsoló felett ugrálnál? Itt a segítség, hogy ezek nélkül is újra gyereknek érezhesd magad!

Budapest is csatlakozik a világ több mint 250 városában elérhető #UberIceCream akcióhoz, melynek keretében július 24-én 11 és 17 óra között rendelhetnek a hűsítő finomságból az Uber felhasználói. A nagy meleggel birkózó budapestiek a MannaIce olasz kézműves fagylaltjait kóstolhatják meg pénteken, a kiszállítást pedig az Uber 15 autóspartnere végzi, ezúttal rendhagyó módon: motorral.

Hogyan működik a promóció?

● A promóció 2015. július 24-én 11 és 17 óra között vehető igénybe, a Gyümölcskosár és az Édes élet válogatásból egy adag egyaránt 3 gombócból áll, és 800 forintba kerül. Két adag 1600 Ft, három adag ára pedig 2400 Ft. Egyszerre maximum három adag rendelhető.

● Amennyiben még nem vagy felhasználó, akkor töltsd le az Uber alkalmazást az App Store-ból, a Play Áruházból, a Windows Phone Áruházból vagy a get.uber.com webhelyen keresztül.

● Lépj be az alkalmazásba, állítsd be a helyszínt, majd a fagylaltikon segítségével rendeld meg a házhozszállítást

“Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapest is csatlakozott a világ több mint 250 városában zajló akcióhoz, melyet 2012-ben indított útjára az Uber. Magyarország kiemelten fontos piac az Uber számára, ezért bízunk abban, hogy a 40 ezernél is több hazai felhasználónk pozitívan fogadja majd az #UberIceCream szolgáltatást, amivel a hőséget próbáljuk elviselhetőbbé tenni ezen a forró nyári napon”- mondta Fekete Zoltán, az Uber helyi vezetője.

Az Uberről

Az Uber egy technológiai vállalat, amely okostelefon-alkalmazás által utasokat – azaz felhasználókat – köt össze a platformot valós időben használó autósokkal. Az Uber felülete jelenleg 58 ország 323 városában nyújt biztonságos és megbízható informatikai megoldásokat, melyeken keresztül naponta egymilliónál is több utazás valósul meg világszerte.

Az Uber 2014. november 12. óta Budapesten is működik, mára 40 ezernél is több regisztrált felhasználóval.További információ az akcióról: www.uber.com

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek