Ez az oka, amiért már nem olyan jó ízű a paradicsom, mint nagyszüleink idejében

Biztos sokakban élnek még a régi emlékek, mikor a nagyszülők kertjében leszedett paradicsom a szalámis kifli mellé került, és annak íze jelentette a nyarat. Édes, egy kicsit talán savanykás íze volt az igazi paradicsomnak. De vajon mi az oka annak, hogy ma már ezt egyre kevéséb tapasztaljuk, ha paradicsomot eszünk?

Az ízlelésünk sok esetben emlékekhez kötődik, azonban a paradicsom ízének megváltozása mögött tényleges okok állnak. És, hogy miért érezni egyre kevésbé napfény ízű paradicsomot? Olvass tovább, és eláruljuk!

Kattints a képre, és nézd meg, miért nem olyan már a paradicsom íze, mint nagyszüleink idejében!

Receptajánló:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...