Oszlassuk el a gyorsfagyasztott termékekkel kapcsolatos tévhiteket!

Szerinted meddig tarthatók el a gyorsfagyasztott zöldségek? Vajon megtartják ízüket, minőségüket? Te hogyan vélekedsz róluk? Olvass tovább, és megváltozik a véleményed! (x)

Sokan gondolják úgy, hogy a gyorsfagyasztott zöldségek kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Ezzel szemben az igazság az, hogy a fagyasztva tartósított élelmiszerek nemcsak megőrzik tápanyagtartalmukat és természetes állagukat, de sokáig eltarthatóak, szezontól függetlenül bármikor elérhetőek, és percek alatt elkészíthetőek, az ízük pedig pont ugyanolyan finom, mint a friss zöldségeké, gyümölcsöké. Nézzük meg, minek is köszönhető mindez!

Gyorsaság!

Ellentétben a „friss” zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek sokszor csak napok, hetek alatt jutnak el az étkezőasztalunkra, a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök a betakarítást követően órákon belül feldolgozásra kerülnek, így megőrzik magas vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

Adalék- és vegyszermentes technológia!

A gyorsfagyasztással történő tartósításnak köszönhetően a kiengedett termék nem ereszt túl sok levet, megőrzi az alapanyag eredeti alakját és színét, hasznos anyagait, vitaminjait, még az illatát is. Ez a tartósítási eljárás ráadásul teljesen adalékanyag- és vegyszermentes!

Praktikus felhasználhatóság!

A FEVITA gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök megfelelő tárolás mellett 2 évig megőrzik minőségüket, így télen-nyáron táplálhatjuk szervezetünket ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rostokkal. Ráadásul jelentős időt és fáradságot spórolhatunk meg azzal, hogy nincs szükség órákig tartó zöldségtisztításra, borsófejtésre, áztatásra.

További információért látogass el a Fevita weboldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.