Oszlassuk el a gyorsfagyasztott termékekkel kapcsolatos tévhiteket!

Szerinted meddig tarthatók el a gyorsfagyasztott zöldségek? Vajon megtartják ízüket, minőségüket? Te hogyan vélekedsz róluk? Olvass tovább, és megváltozik a véleményed! (x)

Sokan gondolják úgy, hogy a gyorsfagyasztott zöldségek kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Ezzel szemben az igazság az, hogy a fagyasztva tartósított élelmiszerek nemcsak megőrzik tápanyagtartalmukat és természetes állagukat, de sokáig eltarthatóak, szezontól függetlenül bármikor elérhetőek, és percek alatt elkészíthetőek, az ízük pedig pont ugyanolyan finom, mint a friss zöldségeké, gyümölcsöké. Nézzük meg, minek is köszönhető mindez!

Gyorsaság!

Ellentétben a „friss” zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek sokszor csak napok, hetek alatt jutnak el az étkezőasztalunkra, a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök a betakarítást követően órákon belül feldolgozásra kerülnek, így megőrzik magas vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

Adalék- és vegyszermentes technológia!

A gyorsfagyasztással történő tartósításnak köszönhetően a kiengedett termék nem ereszt túl sok levet, megőrzi az alapanyag eredeti alakját és színét, hasznos anyagait, vitaminjait, még az illatát is. Ez a tartósítási eljárás ráadásul teljesen adalékanyag- és vegyszermentes!

Praktikus felhasználhatóság!

A FEVITA gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök megfelelő tárolás mellett 2 évig megőrzik minőségüket, így télen-nyáron táplálhatjuk szervezetünket ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rostokkal. Ráadásul jelentős időt és fáradságot spórolhatunk meg azzal, hogy nincs szükség órákig tartó zöldségtisztításra, borsófejtésre, áztatásra.

További információért látogass el a Fevita weboldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?