Oszlassuk el a gyorsfagyasztott termékekkel kapcsolatos tévhiteket!

Szerinted meddig tarthatók el a gyorsfagyasztott zöldségek? Vajon megtartják ízüket, minőségüket? Te hogyan vélekedsz róluk? Olvass tovább, és megváltozik a véleményed! (x)

Sokan gondolják úgy, hogy a gyorsfagyasztott zöldségek kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Ezzel szemben az igazság az, hogy a fagyasztva tartósított élelmiszerek nemcsak megőrzik tápanyagtartalmukat és természetes állagukat, de sokáig eltarthatóak, szezontól függetlenül bármikor elérhetőek, és percek alatt elkészíthetőek, az ízük pedig pont ugyanolyan finom, mint a friss zöldségeké, gyümölcsöké. Nézzük meg, minek is köszönhető mindez!

Gyorsaság!

Ellentétben a „friss” zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek sokszor csak napok, hetek alatt jutnak el az étkezőasztalunkra, a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök a betakarítást követően órákon belül feldolgozásra kerülnek, így megőrzik magas vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

Adalék- és vegyszermentes technológia!

A gyorsfagyasztással történő tartósításnak köszönhetően a kiengedett termék nem ereszt túl sok levet, megőrzi az alapanyag eredeti alakját és színét, hasznos anyagait, vitaminjait, még az illatát is. Ez a tartósítási eljárás ráadásul teljesen adalékanyag- és vegyszermentes!

Praktikus felhasználhatóság!

A FEVITA gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök megfelelő tárolás mellett 2 évig megőrzik minőségüket, így télen-nyáron táplálhatjuk szervezetünket ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rostokkal. Ráadásul jelentős időt és fáradságot spórolhatunk meg azzal, hogy nincs szükség órákig tartó zöldségtisztításra, borsófejtésre, áztatásra.

További információért látogass el a Fevita weboldalára!

Címlapról ajánljuk

További cikkek