Oszlassuk el a gyorsfagyasztott termékekkel kapcsolatos tévhiteket!

Szerinted meddig tarthatók el a gyorsfagyasztott zöldségek? Vajon megtartják ízüket, minőségüket? Te hogyan vélekedsz róluk? Olvass tovább, és megváltozik a véleményed! (x)

Sokan gondolják úgy, hogy a gyorsfagyasztott zöldségek kevés vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Ezzel szemben az igazság az, hogy a fagyasztva tartósított élelmiszerek nemcsak megőrzik tápanyagtartalmukat és természetes állagukat, de sokáig eltarthatóak, szezontól függetlenül bármikor elérhetőek, és percek alatt elkészíthetőek, az ízük pedig pont ugyanolyan finom, mint a friss zöldségeké, gyümölcsöké. Nézzük meg, minek is köszönhető mindez!

Gyorsaság!

Ellentétben a „friss” zöldségekkel és gyümölcsökkel, amelyek sokszor csak napok, hetek alatt jutnak el az étkezőasztalunkra, a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök a betakarítást követően órákon belül feldolgozásra kerülnek, így megőrzik magas vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

Adalék- és vegyszermentes technológia!

A gyorsfagyasztással történő tartósításnak köszönhetően a kiengedett termék nem ereszt túl sok levet, megőrzi az alapanyag eredeti alakját és színét, hasznos anyagait, vitaminjait, még az illatát is. Ez a tartósítási eljárás ráadásul teljesen adalékanyag- és vegyszermentes!

Praktikus felhasználhatóság!

A FEVITA gyorsfagyasztott zöldségek és gyümölcsök megfelelő tárolás mellett 2 évig megőrzik minőségüket, így télen-nyáron táplálhatjuk szervezetünket ásványi anyagokkal, vitaminokkal, rostokkal. Ráadásul jelentős időt és fáradságot spórolhatunk meg azzal, hogy nincs szükség órákig tartó zöldségtisztításra, borsófejtésre, áztatásra.

További információért látogass el a Fevita weboldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Ciniminis keksz

Hatalmas rajongói vagyunk a hagyományos csokidarabkás keksznek, de ez a fahéjas-fehércsokis talán még nagyobb kedvencünk lett. A kívül ropogós, belül szaftos fahéjas sütik önmagukban ...

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...