Ők a Vénusz Memóriajáték nyertesei

Az egészségünk nem csak a jó fizikumot és a betegségek hiányát jelenti. Ugyanolyan fontos, hogy tudatosan tervezzük étkezéseinket is, figyelünk életmódunkra! (x)

Nyerj egy évre elegendő* Omega 3&6 étolajat és hozzá egy bevásárlótáskát! Játssz velünk a Vénusz memóriajátékán: forgass, párosíts és válaszolj egy kérdésre!

A táplálkozás a kedvünkre és a testünkre is egyaránt hatással van, ezért fontos, hogy jókat együnk. Nemcsak abban az értelemben, hogy ízletes ételeket fogyasztunk, amelyek testünket is energetizálják, hanem abban is, hogy evés közben jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk.

A Vénusz számára kiemelten fontos a változatos, helyes táplálkozás, ebben szeretnénk segítséget nyújtani most az életmód termékcsaláddal.

Az Omega 3&6 margarin és étolaj a normál koleszterinszint fenntartását támogatja*, míg a Cardio margarin fogyasztásával akár a csökkenthetjük is a koleszterinszintünket**, a D-vitamin margarin és étolaj párosa pedig a csontok és a fogak egészségére van jótékony hatással.

E termékek hatékony kiegészítői lehetnek a változatos és kiegyensúlyozott étrendnek, mely aktív, egészséges életmód mellett fejti ki hatását igazán. Kipróbálnád az életmód termékeket?

Játssz és nyerj!

Játssz most a Vénusz memóriajátékkal, és nyerj egy évre elegendő* Omega 3&6 étolajat és hozzá egy bevásárlótáskát!

A játék menete: Állítsd párba a Vénusz életmód képeket és válaszolj egy kérdésre!

A játék időtartama: 2015. szeptember 1-30. A játékban résztvevők elfogadják a Játékszabályzatot és a Nosalty felhasználói feltételeit.

Nyeremények:

5 db ajándékcsomag, melyek tartalma: 15 db Vénusz Omega 3&6 étolaj, 1 db bevásárlótáska

Kezdődjön a játék!

Omega*: A Vénusz Omega 3&6 termékek Omega 3&6 zsírsavakat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A kedvező hatás eléréséhez szükséges, valamint a termékekben, illetve azok normál adagjában megtalálható mennyiségről tájékozódjon a www.venusz.hu oldalon.Cardio**: A kedvező hatás napi 1,5-3 g növényi szterol, azaz 3-4 adag (30-40 g) Vénusz Cardio margarin fogyasztásával érhető el. (x)

*Átlagos háztartási felhasználás esetén.

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

1. Pelyhe Zsuzsa
2.DebrődiEleonóra
3. Dékány Gábor
4. Lénárt Valéria
5. Holc Mónika

Címlapról ajánljuk

További cikkek