Nyiss boszorkánykonyhát!

Kedvenc ételeink és azok hozzávalói bámulatos játékokra képesek. A legelkápráztatóbb partnerei lehetnek a képzeleted határainak feszegetésében. Nézd meg, és próbáld ki magad!

Minimális alapanyagok bevonásával dobhatod fel a hétköznapjaidat, ha a BuzzFeed videója alapján boszorkánykodsz otthon. Tényleg semmi más nem kell hozzá, mint hogy hagyd, hogy az ételek azt tegyék, amire egyáltalán nem számítanál...

Tejművészet

Az első varázslathoz csak egy kis tál tejre, ételfestékek pár színére, egy csepp mosogatószerre, és egy fülpiszkálóra lesz szükséged. Öntsd a tejbe az ételfestékeket, a fülpiszkálót mártsd a mosogatószerre, majd dugd bele a tejjel teli tálba. Nem fogsz hinni a szemednek!

A banán-titok

A titok felfedéséhez nincs másra szükséged, mint egy érett banánra és a rajzkészségedre. Fogd a banánt, majd egy fogpiszkáló segítségével rajzolj bármilyen neked tetsző motívumot vagy csak egyszerűen hagyj vicces üzenetet a gyümölcs héján. Tedd félre egy órára, majd nézd meg, mi lesz a láthatatlan rajzaidból!

Vízi narancslabdázás

Ezt a trükköt még egészen biztosan nem ismered! Szerezz két narancsot és egy vízzel teli lavórt. A narancsok közül pucold meg az egyiket, majd mindkét narancsot egyszerre dobd bele a vízzel teli edénybe! Elképesztő dolgot fogsz tapasztalni.

Tojásfújás

Próbálkoztál már igazi tojásfújással? Na ez a játék, ahhoz hasonló mágia lesz. Kapj ki a hűtőből egy tojás, és főzd keményre. Ha kihűlt, törd be az egyik végét egy kis részen, majd görgesd meg az asztalon. Végül fogd a kezedbe szorosan, és a betört részen egyszerűen csak fúj meg!

Kólás jégkása

Szerkesztőségünk egyöntetűen erre a varázslatra tette le voksát, hiszen nincs tutibb dolog egy ízesített hókristálynál. Főleg ha kóla ízű. Ha te is kipróbálnád, szerezz egy söröskorsót és egy üveg kólát, majd tedd be a fagyasztóba cirka 3,5 órára. Ha letelt a hűlési idő, nagyon óvatosan nyisd ki a kólád, majd öntsd a korsóba. Vagy csak egyszerűen a fagyasztás után rázd fel, majd nyisd ki! Jön a kánaán...

Hogy mindezt profiként játszd, nézd meg a mágikus videót és jöhet az izgalmakkal teli hókuszpókusz!

Olvastad már?

Gyorséttermi kannibálok egy bizarr művésztől

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek