Nyert a CAMPING tégelyes sajtkrém család!

A HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíjasa a CAMPING tégelyes sajtkrém család.

A Camping márka ez elmúlt évben tovább bővítette kínálatát. A modern, elegáns csomagolás könnyedén visszazárható, így a hétköznapokban is praktikusan használható. Az új CAMPING tégelyes sajtkrémek csomagolóeszközei a HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Verseny különdíját érdemelték ki.

A 2014. évi megmérettetésre a tégelyek gyártója, a Greiner Packaging Kft. nevezte a CAMPING sajtkrémek csomagolását. A 31. alkalommal megrendezett versenyen a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. különdíját nyerte el, amiben fontos szerepet játszott, hogy a hazai piacon ténylegesen újszerű és nagyon szépen kivitelezett IML – In Mould Labeling technológiával készült a feliratozás; ami a vonzó, szép és praktikus megjelenésen túl a fenntarthatósági elvárásoknak való megfelelőségét is támogatja.

A most bevezetett új megoldást elsősorban a modern háziasszonyoknak és az elfoglalt édesanyáknak szánja a gyártó, azonban úgy gondolja, hogy ez a sajtkrém-család széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően minden generáció kedvence lehet. Ebben a csomagolásban még könnyebben adagolható a Camping sajt, az elegáns, visszazárható tégely pedig praktikusan tárolható. A termékcsalád kiváló megoldás hidegen szendvicsekhez, pirítóshoz; remek mártogatósként tortillához, előételekhez vagy svédasztalok kísérőjeként. Továbbá finom levesek, húsos fogások, tésztás ételek és desszertek is készíthetőek vele.

Újabb és újabb íz-variációk kerülnek piacra, és varázsolják el a hazai fogyasztókat. A csomagolási versenyen nyertes tégelyes sajtkrémek először a népszerű Natúr, Füstölt sajtos, Zöldfűszeres és Laktózmentes változatban kaphatóak, ez utóbbi azok örömére, akik laktóz érzékenységgel küzdenek.

Még több CAMPING sajtkrémért kattints a campingsajt.hu-ra!

Címlapról ajánljuk

További cikkek