Nyerj Fini Mini játékunkon!

Gyermekeid étrendjébe csempéssz hetente négyszer különös gonddal előállított húskészítményeket - ezeket biztosan ismerik! Játssz, és nyerd meg ajándékcsomagjaink egyikét!

Megmondtuk, hogy gyerekjáték! Csupán egy kérdésünkre várjuk helyes válaszod. Jelöld be és küldd el az alábbi formátumban 2015. június 5-18. között nekünk, hogy Te legyél a Fini Mini játék nyertese!

A gyermekek egészséges táplálása szülői, illetve közétkeztetői feladat, amiben nélkülözhetetlen az élelmiszeripar szerepvállalása is, hogy a korszerű táplálkozási irányelveknek megfelelő termékpalettát kínáljanak a fogyasztóknak. A Sága Foods Zrt. kifejezetten gyermekek részére fejlesztette ki Fini Mini termékeit, melyek minőségi alternatívát kínálnak a húskészítmények körében.

A húsok, felvágottak rendszeres fogyasztásával nemcsak a teljes értékű fehérjékhez, hanem számos vitaminhoz és ásványi anyaghoz is hozzájut szervezetünk. Egészséges, változatos táplálkozás esetén a napi B12-vitaminszükséglet mintegy 70%-át húsokkal és húskészítményekkel fedezzük.

A Fini Mini termékcsalád tagjai pulyka- és csirkehúsból készülnek. A mini virsli, párizsi és sonka hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A B6-vitamin az anyagcserében, az E-vitamin az immunvédekezésben, a kalcium a csontok szilárdságában, a folsav pedig a vérképzésben játszik szerepet, és segíti a vas, illetve B12-vitamin felszívódását. A gyorsfagyasztott Fini Mini Dinosaurus és Nuggets pulykamellhús felhasználásával készülnek, tengeri sóval, élelmi rostokkal és kalciummal gazdagítva - egy vidám hangulatú ebéd elmaradhatatlan fogásai lehetnek.A gyermekek étrendjében hetente 3-4 alkalommal szerepeljen húskészítmény, ebből 1 alkalommal az ebéd részeként, például virsliként, vagy mint főzelékfeltét, de tehetjük Frankfurti levesbe is.

Indul a játék – kérdezd meg gyermekedtől!

Már nincs más dolgod hátra, mint feltenni az alábbi kérdést gyermekeidnek 2015. június 5-18. között, bejelölni a helyes választ, és elküldeni nekünk! Együtt jó csapat vagytok, meglátod!

Játsszatok, és nyerjétek meg a 4db ajándékcsomag egyikét, melyek tartalma:

  • 1 db társasjáték,
  • 1 db Sága logós hűtőtáska,
  • 1 db Sága logós edényfogó kesztyű,
  • 1 db Sága logós konyhai kötény,
  • 2 db Sága logós fakanál
  • és 1 db jegyzettömbös hűtő mágnes.

A játékban résztvevők a válasz beküldésével elfogadják a Játékszabályzatot és a Nosalty felhasználói feltételeit. Sorsolás: 2015. június 20. 12:00.További információt a Fini Mini termékekről és a játékhoz segítséget itt találsz!

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

  • Brecsók Norbert
  • Laczik Beáta
  • Jakab Réka
  • Csonka Kálmánné

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.