Nézd meg a Távol a világ zajától című filmet premier előtt!

Szereted a romantikus kosztümös filmeket? Akkor Neked is ott a helyed a Távol a világ zajától (12) c. film budapesti, premier előtti vetítésén! 

Szenvedély, féltékenység, érdekek, valamint egy izgalmas szerelmi négyszög a mozivásznon! Vajon ki lesz a nyerő páros? Szeretnéd Te is elsőként látni aTávol a világ zajátólcímű filmet? Játssz velünk!

Válaszolj egy kérdésünkre2015. 06.02-án 13 órától 2015.06.08. déli 12.00 óráig, sorsolás 06.08-án! A válasz beküldésével minden résztvevő elfogadja aJátékszabályzatotés aNosalty.hu látogatói feltételeit.

A filmről

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű... és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga sem tud választani az érte versengő férfiak között.Először Gabrielt (Matthias Schoenaerts), a birkapásztort bűvöli el, és bár kölcsönösnek tűnik köztük a vonzalom, a nő nemet mond a házassági ajánlatra. De szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, Boldwood is (Michael Sheen). A legvonzóbbnak pedig egy katona, Troy őrmester (Tom Sturridge) tűnik. A választás nehéz: sok megpróbáltatás és öröm, vonzalom, hazugság és féltékenység kell hozzá, hogy Batsheba rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van.

Thomas Hardy, az Egy tiszta nő írójának egy másik regényéből készült a film, amely költőien és izgalmasan mutatja be a 19. századi Angliában a látszat mögött megbúvó sokféle szenvedélyt.

Játssz és nyerj!

Válaszolj egy kérdésre 2015. június .08. hétfő délig, hogy Tied legyen az 5 db páros belépő egyike a film budapesti, premier előtti vetítésére!

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget!

Kisorsoltuk a nyerteseket, akiket e-mailben is értesítettünk! Gratulálunk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek