Nem áll meg az élet a Balatonon

Rendhagyó és kreatív gasztronómiai térképet adtak ki Tihany – Balatonfüred – Csopak – Paloznak – Alsóörs legjobb vendéglátósai és borászai.

Nem áll meg az élet augusztus végén a Balatonnál: az éttermek és pincészetek ősszel és télen is várják a vendégeket izgalmas programokkal és ajánlatokkal, s mostantól egy térképen lesz megtalálható minden fontos információ a Balaton egyik legfrekventáltabb gasztro-régiójáról.

Összefogtak a vendéglátósok és borászok a Balaton északi partjának egyik legfrekventáltabb és legizgalmasabb régiójában: saját gasztronómiai térképet adtak ki Tihany – Balatonfüred – Csopak – Paloznak – Alsóörs legjobb éttermesei és pincészetei. A térképen minden információ megtalálható, ami fontos a vendégek számára: az őszi-téli nyitvatartás, elérhetőségek, online felületek és egy rövid leírás a vendéglátó helyekről. Kis piktogramokkal feltüntetik azt is, hogy van-e gyerekmenü, panoráma, borospince, és, hogy magunkkal vihetjük-e kedvencünket is, azaz kutyabarát-e az adott hely. A kiadvány teljesen ingyenes. Terjesztési pontok: a résztvevő éttermek és pincészetek, valamint a Balatonfüred – Veszprém régióban található szállodák és turisztikai pontok.

A részvevő éttermek és pincészetek:

Baricska CsárdaBergmann CukrászdákCapriccio AlsóörsChianti Étterem (Veszprém)Ferenc Pince CsárdaHomola Pincészetés BorteraszHorváth Ház - BorpinceJásdi Pince és BorteraszKarolina FűszerkertjeKarolina Kávéház&KoktélbárKredenc BorbisztróMÁRGA bisztróPetrányi PinceSparhelt BistroSzent Donát PinceSáfránkert VendéglőSöptei Pince és ÉtteremVígmolnár Csárda

Címlapról ajánljuk

További cikkek