Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem áll meg az élet a Balatonon

Rendhagyó és kreatív gasztronómiai térképet adtak ki Tihany – Balatonfüred – Csopak – Paloznak – Alsóörs legjobb vendéglátósai és borászai.

Nem áll meg az élet augusztus végén a Balatonnál: az éttermek és pincészetek ősszel és télen is várják a vendégeket izgalmas programokkal és ajánlatokkal, s mostantól egy térképen lesz megtalálható minden fontos információ a Balaton egyik legfrekventáltabb gasztro-régiójáról.

Összefogtak a vendéglátósok és borászok a Balaton északi partjának egyik legfrekventáltabb és legizgalmasabb régiójában: saját gasztronómiai térképet adtak ki Tihany – Balatonfüred – Csopak – Paloznak – Alsóörs legjobb éttermesei és pincészetei. A térképen minden információ megtalálható, ami fontos a vendégek számára: az őszi-téli nyitvatartás, elérhetőségek, online felületek és egy rövid leírás a vendéglátó helyekről. Kis piktogramokkal feltüntetik azt is, hogy van-e gyerekmenü, panoráma, borospince, és, hogy magunkkal vihetjük-e kedvencünket is, azaz kutyabarát-e az adott hely. A kiadvány teljesen ingyenes. Terjesztési pontok: a résztvevő éttermek és pincészetek, valamint a Balatonfüred – Veszprém régióban található szállodák és turisztikai pontok.

A részvevő éttermek és pincészetek:

Baricska Csárda
Bergmann Cukrászdák
Capriccio Alsóörs
Chianti Étterem (Veszprém)
Ferenc Pince Csárda
Homola Pincészetés Borterasz
Horváth Ház - Borpince
Jásdi Pince és Borterasz
Karolina Fűszerkertje
Karolina Kávéház&Koktélbár
Kredenc Borbisztró
MÁRGA bisztró
Petrányi Pince
Sparhelt Bistro
Szent Donát Pince
Sáfránkert Vendéglő
Söptei Pince és Étterem
Vígmolnár Csárda

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!