Nagy tudás, kis energiafelhasználás, mi az?

Irányító típus vagy? Szereted, ha a kezed ügyében van minden? Még a mosógéped is a konyhába tervezted, hogy figyelhesd ruháid tisztulási folyamatát? Ez a cikk neked szól! (x)

Napjainkban egyre nagyobb divat a modern stílusú konyhákban elhelyezett mosógép. Ennek két oka lehet: a fürdő olyan kicsi, hogy nem fér el benne, a másik ok pedig, hogyha egy helyre koncentráljuk a feladatokat, kényelmesen mindent szemmel tarthatunk. Ha te is ezt a megoldást fontolgatod, a funkcionalitás mellett érdemes odafigyelned a dizájnra és az energiahatékonyságra is, hiszen ezek nagy szerepet játszhatnak a döntés során, ha konyhád egy új bútordarabbal bővül.

Európa egyik vezető háztartásigép-gyártója, a szlovén Gorenje például folyamatosan felhasználói véleményeket gyűjt, amelyeket több mint 60 éves tapasztalattal és kísérletezéssel vegyítve praktikus funkciókká alakít át, hogy minden életstílusnak és igénynek megfelelő készülékeket kínáljon a modern élet kihívásaihoz.

Ezeket olvastad már?

Mire figyelj oda a mosógép kiválasztásnál, hogy a legjobbat vihesd haza?

Érdemes tudnod, hogy az egyes készülékeket - az Európai Uniós irányelveknek megfelelően - már több mint egy évtizede energiacímkékkel látják el, és eszerint is osztályozzák őket. A mosógép energiacímkéjéről hatféle információt olvashatunk le: az energiaosztályt, az éves víz- és energiafogyasztást, a szárítási hatékonyságot, a mosási és szárítási zajszintet, illetve azt, hogy mekkora ruhamennyiséget képes befogadni a dobja.

A Gorenje legtöbb modellje például A+++ vagy A-30 %-os energiaosztály-besorolással büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy 30 %-kal kevesebb energiát használ, mint az „A” energiaosztályba tartozó társai, emellett számtalan mosási módot kínál minden igénynek kedvezve. Olyan hatékony motorral rendelkezik, amely megbízhatósága mellett rendkívül csendes, és nagyon gyorsan eléri a maximális teljesítményt.

Ha mindig rohansz, a késleltetett indításfunkciót neked találták ki, hiszen egyszerűen csak be kell készítened reggel a mosnivalót, és beállítanod a gépet úgy, hogy a mosás akkorra érjen véget, mire hazaérsz. A készülék ugyanis a kiválasztott programtól függően automatikusan kiszámolja a mosásnak megfelelő kezdési időpontot. Az ergonomikusan tervezett extra nagy kerek ablak nagyban megkönnyíti a dob feltöltését, hogy akár 9 kg ruhát is belepakolhass. A mosóporral is spórolhatsz a környezetbarát Eco-rendszer segítségével, hiszen megakadályozza, hogy a vízbeáramlás során mosószer szivárogjon el, így akár további 20 %-kal csökkentheted mosóporkiadásaidat. Mi van még? Ha regisztrálod legújabb Gorenje-szerzeményedet, plusz 1 év funkcionális garanciával bővítheted a jótállást!

Gondolj arra, hogy évekig fogod használni, légy tájékozott a választásnál! (x)

Nézz utána a Gorenje legjobb ajánlatainak itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 süti 30 perc alatt, aminek örülhetnek kicsik, nagyok

Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!