Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Most megmutatjuk, ez a jó grill titka!

A jó parázs? Az ügyes technika? A türelem? A szakértelem? Őszintén? Mind fontos. A valódi titkot azonban nem itt kell keresni, mutatjuk! (x)

Ez a meleg idő visszahozta a kedvünket egy jó kis kerti sütögetéshez, vagy akár egy ínycsiklandó bográcsozáshoz. De mitől lesz a szabadtéri sütés–főzés olyan tökéletes, hogy még a szomszédok is átsétálnak a finom illatra?

Természetesen ez az a titok, ami nem titok. Legyen kiváló minőségű az alapanyag, legyen friss és finom a hús!

A sertéshús fogyasztása nemcsak gasztronómiai élvezetet jelent – bár az sem elhanyagolható – hanem nagyon fontos szerepe van az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásban. Zsír-, fehérje- és vitaminforrás is egyben. Vas, cink, kalcium, többféle B-vitamin (B1, B2, niacin, B6, B12), nátrium-, és kálium-tartalmának köszönhetően fontos szerepe van a szervezet egészséges működésében.

Tudod melyik hús a legfinomabb?

Az, amely olyan állatoktól származik, amelyek magas állatjóléti státuszú telepeken születtek és nevelkedtek.

A húsnál persze nem csak az állatok jóltartása számít, hanem az is, hogy milyen táplálékot fogyasztanak. Válassz GMO-mentes húst, és biztos lehetsz benne, hogy az állatok által fogyasztott takarmányban nem voltak genetikailag módosított szervezetek. A GMO-mentesség azt jelenti, hogy nincsenek benne olyan genetikailag módosított szervezetek, amelyekben a DNS-t mesterségesen átalakították úgy, ahogy az a természetben nem fordul elő.
 

Ha még arra is figyelnek, hogy a sertéseket antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalják, és antibiotikumot, csak felelősségteljesen, betegség esetén adnak nekik, akkor tényleg megtaláltad a jó grill titkát.

Mert az ilyen húsból – tapasztalatból tudjuk – bármilyen sertéshúsételt elkészíthetsz.

Miután hazánkban nagy hagyománya van a sertéshúsfogyasztásnak, egy szaftos tarja, egy szemet is gyönyörködtető karaj, egy finom pörkölt, egy ízletes gulyásleves, egy ínycsiklandó tokány és még annyi minden más is készülhet a szabadban, akár grillezve, akár a bográcsban.

Készíts jó minőségű sertéshúsból készült ételeket, mint ezek!

Amikor tudjuk, hogy magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket vásároltunk, az elkészítés módjának, csak a fantáziánk szabhat határt.

A mohácsi vágóhíd PICK Friss hús márkanév alatt forgalmazott sertéshús termékei a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomon követési rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikum-mentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikum felhasználás mellett, gondosan nevelt, 100%-ban hazai állatoktól származnak.

Szerintünk birtokába jutottál a titoknak! A hétvégi napsütésben elő a grillráccsal és hívd meg a szomszédokat is!

A PICK Prémium Hús termékeiről itt találsz még több információt!

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!