Mit főzzek ma? Spárgakrémleves, bácskai csirkemáj és kapros-túrós lepény laktat

Az első spárgacsokrokból levest főzünk, bácskai módra készítünk májat, jó szaftosan, az étkezés végén pedig kapros-túrós lepénnyel ajándékozzuk meg magunkat a mai napon.

Szezonális levessel indul a menüsorunk, amit magyaros májjal és túrós lepénnyel folytatunk.

LEVES

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több májas egytálétel itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek