Mit főzzek ma? Mediterrán zöldbableves, bélszínroló és epres palacsinta kerül terítékre

A mai napra főzhetünk egy gazdag, mediterrán stílusú zöldbablevest, házi bélszínrolót és epres-habos palacsintát: gyomor nem marad majd üresen!

Mediterrán hangulatban főzött leves, bélszínroló és mesés rózsaszín palacsinta az ebéd.

LEVES

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Még több fasírt itt!

DESSZERT

Még több epres palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek