Mit főzzek ma? Eredeti korhelyleves, pácolt sült csirke + burgonyasaláta és sütés nélküli matchás-epres torta jut vasárnapra

Amíg lehet, együk a káposztát: most éppen leves formájában, amit ropogósra sült csirke követ különleges páccal, majd egy igazán tavaszias tortával végezhetjük be az étkezést.

Ha vasárnapra méltó ebéddel készülnél a családnak, akkor mutatunk egy összetettebb, de annál élvezetesebb menüsort!

LEVES

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több epertorta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek