Mit főzzek ma? 2016.10.20. csütörtök

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal baconös krumplikrémlevest hoztunk tejfölös gombapaprikással, és egy hibátlan bécsi almás rétest!

LEVES

Krumplikrémleves baconchips-szel

A receptért KATT!

Még több levesért itt nézz szét!

FŐÉTEL

Tejfölös gombapaprikás

A receptért KATT!

Még több pörköltet itt találsz!

DESSZERT

Bécsi almás rétes

A receptért KATT!

Még több rétest itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek