Mit főzz szerdán? Francia leves, magyar főétel, amerikai desszert

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma borsólevest hoztunk paprikás krumplival és mogyoróvajas keksszel.

LEVES

Francia borsóleves

Recept itt!

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Paprikás krumpli bő, ízletes lével

Recept itt!

Még több paprikás krumpli itt!

DESSZERT

Mogyoróvajas keksz Amerikából

Recept itt!

Még több mogyorós keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek