Mi készüljön szürkemarhából?

Az idei Szürkemarha Vigadalom főzőversenyén ÍzHuszár kollégánk is indul. Hogy mit főzzön, azt Ti döntitek el. Szavazzatok, és nyerjétek meg értékes nyereményeinket!

Kézműves termékpiac, hagyományos és vadonatúj felfogású ételkülönlegességek, bajuszmustra, élőállat-kiállítás, néptáncbemutató és gyermekfoglalkozások. Megannyi izgalmas program az idei Szürkemarha Vigadalom és Piac Fesztiválon.

Mi sem maradhatunk távol a tűztől. ÍzHuszár kollégánk és blogírónk nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy megfőzi a rendezvény legfinomabb szürkemarha-ételét, mi pedig segítünk neki ebben.

Mi legyen az? Mivel lehet elnyerni a zsűri elismerését? Vajon a Szürkemarha kafta recept vagy a Távol-keleti marhahúsos tészta recept a befutó? Ez rajtatok múlik, nektek kell kiválasztanotok, Ti melyik finomsággal indulnátok?! Szavazzatok, és nyerjétek meg a 2 db Szürkemarha című könyv valamelyikét, a finomabbnál finomabb szürkemarha-termékeket és egy vacsora meghívást 2 fő részére.

A rendezvény célja

A 2012 óta megrendezésre kerülő Szürkemarha Vigadalom célja, hogy egy olyan prémium gasztronómiai eseménnyé váljon, amely irányadó sok más rendezvény számára is. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan a fajta igazi megismertetésére, a magas minőségre és a hitelességre törekszenek.

Piac és Kiállítás

A Szürkemarha Vigadalom és Piac Fesztivál kiállítói között kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a hozzájuk leginkább illő lehetőségeket, a húspiactól a kézműves vásáron át a borfaluig. A kiállítók és a vendéglátó egységek kizárólag magyar alapanyagból dolgoznak, saját termékeiket mutatják be, jelenlétükkel is szavatolva a kiemelkedő minőséget. Közös céljuk, hogy a magyar szürkemarha húsa ismertté és elérhetővé váljon a hazai fogyasztók és a hazánkba látogató turisták számára egyaránt.

Szavazz és Nyerj!

Játékunkban úgy vehetsz részt, ha a NoSalty felhasználója vagy, illetve regisztrálsz most, és szavazol arra a szürkemarha-receptre, amely szerinted a legjobb. Szavazatoddal elfogadod a Játékszabályzatunkat és a NoSalty felhasználói feltételeit. A játék időtartama: 2014 szeptember 3-10. Sorsolás szeptember 11.-én. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyereményeket a rendezvény helyszínén vehetik át a levelünkben megküldött voucherek segítségével.

Nyeremények:

1. Szürkemarha c. könyv, termékcsomag 5000 Ft értékben és vacsora 2 fő részére 10 000 Ft összegben

2. Szürkemarha c. könyv, termékcsomag 5000 Ft értékben

Ha már szavaztál és sikerült felkeltenünk az érdeklődésed, akkor gyere el, és győződj meg saját szemeddel a hazai szürkemarha-termékek és ételek sokszínűségéről. Ismerd meg a fajtát, a vele kapcsolatos magyar hagyományokat, és szurkolj a NoSalty csapatának!

A rendezvény programjaiért kattints ide

Tudj meg többet a Szürkemarha Vigadalomról itt

Ez a játékunk véget ért! A nyertesek, akiket e-mailben is értesítettünk:

  • Dr. Thuroczy Julianna
  • Gőcze Zsanett
  • Budai Dorina
Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek