Melegszendvics, a közkedvenc - szó szerint kétszer sült sajtos-sonkás finomság buggyantott tojással!

Gyermekkorunk egyik nagy kedvence, a nap bármely szakában tökéletes. Ha igazán jól készül, akár főfogás is lehet...vagy akár egy kiadós reggeli, ami délutánig kitart. (x)

A melegszendvicsek variációi a maradékmentő retrótól a puccosabb hedonista változatokig ismertek. Nincs olyan ember, aki képes lenne nemet mondani a nyúlós sajt, az ízletes sonka és a ropogós kenyér hármasának, ha pedig ehhez még egy buggyantott tojás is társul, garantált az ízorgia.

Ez a szendvics is gyors és egyszerű, nem igazán igényel kreativitást, viszont ropogós, puha, szaftos és krémes egyszerre, a tojás pedig méltó mód megkoronázza az egészet. A lényeg, hogy kívül-belül kerüljön rá vastagon a margarinból, ettől pirul majd tökéletesre a serpenyőben, és ettől lesz szó szerint kétszer sült!

Fontos, hogy melegen fogyasszuk, és (sajnos) vonatkoznak rá a szépen evés szabályai!

Keress még több margarint a Vénusz kínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk