McDonald's vs. való világ

Na jó, valljuk be, a McDonald's-al úgy vagyunk sokszor, mint a mikróval. Tudjuk, hogy nem feltétlenül egészséges, de azért néha-néha bűnözünk vele - kár is lenne tagadni.

Tudjuk, hogy a gyorséttermekben nem képzett séfek főznek nekünk, és azt is sejtjük, hogy a burgerek és társaik másképp festenek a reklámokban, illetve az elénk tett tálcán.

A plakátokon szereplő ételeket ugyanis nem az étteremlánc szakácsai, hanem egy komplett művészeti csoport hozza létre aprólékos munkával. Szuper fotósok és rátermett food-stylistok, akiket tehetséges grafikusok rengeteg utómunkája támogat. Ez a fotókon olyannyira ínycsiklandó hamburger receptje!

Íme egy megdöbbentő videó a valóságról és a reklámokban szereplő ételekről - egy osztott képernyős kisfilmben most megmutatják nekünk az elképesztő különbségeket:

Az eltérés szemmel látható, azzal együtt, hogy tudjuk, egyik képen sem a valóságot látjuk. Ha ugyanis jobban megnézzük a videót, észrevehetjük, hogy különböző szűrőket és fényerősségeket használnak a két filmben, amivel még inkább ráerősítenek ezekre az eltérésekre.

Most pedig következzen az igazi leleplező videó arról, hogy hogyan is készülnek ezek a csodás reklámok. Speciális hamburger-összeillesztésnek, csodásan folydogáló ketchupnak, totális szimmetriának, és szuper lédús paradicsomoknak lehetünk szemtanúi.

Mit is mondhatnánk még? McDonald's, I'm lovin it!

Címlapról ajánljuk

További cikkek