Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Már ehető tányérban is szolgálnak fel ételt a Balatonnál

Badacsonylábdihegy termelő piacán már ehető tányérba is kérheted az ételt, amelyek mellé egészében komposztálható evőeszközök is járnak. 

Érdemes ellátogatnia a badacsonylábdihegyi termelői piacra annak, aki a Balaton északi partjának környékén jár, a szombati piacon ugyanis a számtalan megbízható forrásból származó élelmiszer mellett igazi ételkülönlegességek is fellelhetőek, különleges tálalásban. 

Kecze Dorottya és párja egy rövid nyaralást követően számolt be a helyi különlegességről, a település piacán ugyanis az ételeket teljes egészében ehető tányéron tálalják, mellé pedig komposztálható, természetes anyagokból készült evőeszközt adnak. 

,,A kis piacon vásároltuk a Curry-s chiattny naan kenyérrel nevű finomságot, ezt búzakorpából készült (ehető) tányéron szolgálták fel számunkra, komposztálható evőeszközök kíséretében. Az étel isteni volt, persze megkóstoltuk a tányért is, melynek semleges íze nem befolyásolta az étel fűszeres zamatát" – mesélte Dorottya a Sokszínű vidék című internetes magazinnak.
 
Badacsonylábdihegy termelői piaca a búzakorpából készült tányér mellett számtalan más, helyi finomsággal is várja szombatonként a környezettudatos életmód iránt érdeklődőket.
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via , fotó: Facebook/ Kecze Dorottya

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!