Lepd meg lazaccal!

A farsang az utolsó alkalom, hogy nagyokat együnk, mielőtt jön a böjt. Ha vendégséget rendezünk, jól jön egy gyors, könnyű, elegáns fogás: mint ez a lazac carpaccio.

A lazac nem tartozik a legolcsóbb fogások közé, pont ezért szeretjük különleges alkalmakkor felhasználni. De ne csak karácsonyra gondoljunk, a február is bővelkedik alkalmakban.

Lazac carpaccio bazsalikompesztóval receptjéért kattints a fotóra!

Ez a lazac carpaccio tökéletes választás Valentin-napra, még azoknak is, akik amúgy nem a konyha tündérei, de szívesen meglepnének szívük választottját valami különlegességgel. Ha pedig a farsang apropóján rendezünk összejövetelt, akkor is jó döntés: percek alatt elkészül, egy kis pezsgővel pedig tényleg tökéletes párost alkotnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!