Lepd meg lazaccal!

A farsang az utolsó alkalom, hogy nagyokat együnk, mielőtt jön a böjt. Ha vendégséget rendezünk, jól jön egy gyors, könnyű, elegáns fogás: mint ez a lazac carpaccio.

A lazac nem tartozik a legolcsóbb fogások közé, pont ezért szeretjük különleges alkalmakkor felhasználni. De ne csak karácsonyra gondoljunk, a február is bővelkedik alkalmakban.

Lazac carpaccio bazsalikompesztóval receptjéért kattints a fotóra!

Ez a lazac carpaccio tökéletes választás Valentin-napra, még azoknak is, akik amúgy nem a konyha tündérei, de szívesen meglepnének szívük választottját valami különlegességgel. Ha pedig a farsang apropóján rendezünk összejövetelt, akkor is jó döntés: percek alatt elkészül, egy kis pezsgővel pedig tényleg tökéletes párost alkotnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek