Lepd meg lazaccal!

A farsang az utolsó alkalom, hogy nagyokat együnk, mielőtt jön a böjt. Ha vendégséget rendezünk, jól jön egy gyors, könnyű, elegáns fogás: mint ez a lazac carpaccio.

A lazac nem tartozik a legolcsóbb fogások közé, pont ezért szeretjük különleges alkalmakkor felhasználni. De ne csak karácsonyra gondoljunk, a február is bővelkedik alkalmakban.

Lazac carpaccio bazsalikompesztóval receptjéért kattints a fotóra!

Ez a lazac carpaccio tökéletes választás Valentin-napra, még azoknak is, akik amúgy nem a konyha tündérei, de szívesen meglepnének szívük választottját valami különlegességgel. Ha pedig a farsang apropóján rendezünk összejövetelt, akkor is jó döntés: percek alatt elkészül, egy kis pezsgővel pedig tényleg tökéletes párost alkotnak!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.