Lánykérés 1001 hot doggal

Amikor a hot dogra gondolunk, elsőre nem a szerelem és romantika jut eszünkbe. Pedig ez a gyorskaja is lehet romantikus, ahogy azt egy kínai fiatal nemrégiben bizonyította is.

A 28 éves Wang egy thaiföldi gyorsétteremben ismerkedett meg a lánnyal, aki később a kedvese lett. Ennek emlékére a kínai fiatalember 1001 hot dogból álló installációt készített, a kiflicskéből a szerelem szót rakta ki, és így kérte meg az imádott nő kezét. És hogy miért épp 1001 hot dog? Nem, nincs köze az ezeregy éjszaka meséihez, pedig azok sem nélkülözik a romantikát. A szám valójában a pár megismerkedése óta eltelt napokat szimbolizálja. Hát nem ennivaló gesztus?

(via Kotaku.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek