A konyha már a spájzban van! - Konyhakiállítás 2014

Az előttünk álló hétvégén megismerkedhetünk a legújabb konyhai trendekkel, gépekkel, eszközökkel, miközben a gasztronómia szerelmesei jobbnál jobb programokkal szórakoztatnak.

Az ötödik Konyhakiállításon, február 28 és március 2 között, 2014-es bútor- és konyhagép premierek, itthon eddig még nem látott design díjas fejlesztések, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságok várják a látogatókat. A „puding próbája az evés” mondásnak nincs is jobb helyszíne a Konyhakiállításnál, hiszen ezeket a technológiai újdonságokat le is tesztelhetjük. Mindemellett pedig a nagy márkák standjain rendszeres főzőbemutatók várnak, hogy megismerjük és megértsük a gyakran túl soknak tűnő funkció hasznosságát, és a próba után ítéletet mondhassunk felettük.

A design díjas bútorok és gépek mellett három helyszínen is egész napos kulináris program várja a főzés szerelmeseit. A Siemens Gasztro Színpad, melynek házigazdái Havas Dóra és Bede Róbert lesznek, a legismertebb séfek és bloggerek bemutatóinak ad otthont. Fűszeres Eszter a Világevővel fog főzni, Kovács Lázár pedig egyedül csinál hatalmas show-t. Természetesen a házigazdák is fellépnek, naponta többször is. Igazi kuriózumnak ígérkeznek a Béterv lakásétterem Parfümséfjének illatba zárt fogásai, de Varga Gábor mestercukrász és Sallay Fanni, a Cake Shop Budapestmegálmodója, is készül ínycsiklandozó desszertekkel.

OTP Klub

Az OTP Klubnál mindig a napszaknak megfelelő bemutató várja az érdeklődőket a romantikus reggelitől, Molnár Attila világbajnok barista kávébemutatóján át, az ebéd utáni desszertekig. Fiatal tehetségek és ismert séfek is főznek itt, mint Bereznay Tamás és Ugron Zsolna, vagy a NoSalty.hu szakácsai. Akárcsak a harmadik gasztro helyszínen, a Táfelspicc standján, ahol többek között Takács Lajos és Gabojsza is elkészíti saját tafelspitz receptjét.

NoSalty.hu

Az eseményről természetesen a NoSalty.hu szakácsai sem maradhatnak el. Péntek délután 16:00-tól Nora Palmer olcsó, kreatív, könnyen megvalósítható ötleteket ad a hétköznapi terítéshez. Szombaton déltőlOrszágh Kitti és jómagam, Szikszai Anna teszünk látogatást Ázsiába néhány fogás erejéig, vasárnap 16:00-tól pedig ízHUSZÁR mutatja meg egy adott desszert három féle arcát. Találkozzunk az OTP klub színpadánál!

A Konyhakiállításról információkat és részletes programot itt találsz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.