Hova ez a nagy sietség?

Zsizsgünk egész nap, futkosunk fel-alá, kiabálunk, előzgetünk - mintha számítana, hogy 5-10 másodperccel előbb érünk oda valahova.

Lökdösődünk, ingerültek vagyunk egymással, utasítgatunk, és képtelenek vagyunk lassítani, még akkor is, ha evésről van szó. Befutunk a gyorsétterembe, kikérünk valamit, és kajával a kezünkben rohanunk is tovább. Nem lenne jobb megadni a módját, és kicsit megpihenni? Lazítani?

A következő videó két szereplője mondhatni nincs egy hullámhosszon. Van, aki pörög, van, aki kevésbé, aztán minden egyszerűen csak lelassul. Nézd meg, és kiderül miért!

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

„Csakis szívvel, lélekkel lehet finom ételeket az asztalra varázsolni" –...

A Nosalty-közösség nem lenne ugyanaz fáradhatatlan házi szakácsai nélkül, akik minden héten újabb receptekkel rukkolnak elő, ezzel is színesítve az oldalt. Ennek a lelkes csapatnak az egyik tagja Kard Éva "Gizi", aki HÚSBAVÁGÓ receptversenyünkön különdíjat nyert citromos-bazsalikomos patisszonkrémlevesével. Ő mesél most nekünk otthonról, konyháról és főzésről.

Nosalty

További cikkek

A görögdinnye tárolásának aranyszabályai

A dinnyével nem könnyű az élet. Már maga a kiválasztás is egy idegőrlő folyamat, ami alatt próbáljuk a legédesebb gyümölcsöt hazavinni. És ha ez sikerül, következik az újabb fejtörés: a tárolás kérdése.