Itt vásárolhatsz most vasárnap, október 18-án!

Ha valami még hiányzik valami a vasárnapi menühöz vagy egyszerűen csak megkívántál valamit és nem bírod ki hétfőig, akkor ide menj!

Múlt héten odacsapott a Lidl, most viszont sokkal szerényebb a kínálat: csak egy-egy győri és pécsi üzlet nyit ki. A Spar hozza a tőle elvárt formát és a benzinkutas boltok is szokás szerint nyitva tartanak. Szép számmal akadnak viszont CBA-k, Reál-boltok és néhány nagyobb éljel-nappali is. A mindenár.hu ezen a héten is összegyűjtötte a vasárnap nyitva tartó boltok listáját:

Az október 18-én nyitva tartó üzletek teljes listáját ide kattintva nézheted meg!

(Címlapkép: Flickr by Alisha Vargas)

Címlapról ajánljuk

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!