Itt a hatodik Országos Étterem Hét!

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már hatodszor szervezi meg Magyarországon az egyre népszerűbb Országos Étterem Hetet. 

A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján, így az asztalfoglalások során akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A résztvevők kínálatuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában három-négyféle előételből, főételből és desszertből válogathatunk majd.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe legtöbbünk csak ritkán kóstolhat bele. A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbbi rekordszámú látogató majdnem húszezer embert jelentett.A minőségi vendéglátás érdekében az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyekszáma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minélhamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek azasztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalássikerességéről. Személyes illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni.

Az Étterem Hét sajtótájékoztatóját a Robinson étteremben tartották, ami teljesen megújult, és egy szinttel is kibővült. A nemes borokat a Borbély Családi Pincészet szállította a résztvevőknek.A tavaly őszi rendezvény után a vendégek 90 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa kiválasztott étterembe.

Címlapról ajánljuk

További cikkek