Itt a hatodik Országos Étterem Hét!

A DiningCity nemzetközi étteremajánló márciusban már hatodszor szervezi meg Magyarországon az egyre népszerűbb Országos Étterem Hetet. 

A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel „Az 50 legjobb magyar étterem” listáján, így az asztalfoglalások során akár Michelin ajánlással rendelkező éttermet is választhatunk. A résztvevők kínálatuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában három-négyféle előételből, főételből és desszertből válogathatunk majd.

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátásnak azt a szintjét, amelybe legtöbbünk csak ritkán kóstolhat bele. A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbbi rekordszámú látogató majdnem húszezer embert jelentett.A minőségi vendéglátás érdekében az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyekszáma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minélhamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon. A vendégek azasztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalássikerességéről. Személyes illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni.

Az Étterem Hét sajtótájékoztatóját a Robinson étteremben tartották, ami teljesen megújult, és egy szinttel is kibővült. A nemes borokat a Borbély Családi Pincészet szállította a résztvevőknek.A tavaly őszi rendezvény után a vendégek 90 százaléka úgy nyilatkozott, hogy a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa kiválasztott étterembe.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Lila hagymás uborkasaláta télire

Ez édeskésebb ízű, nagyon finom. Nálunk minden évben készül, én olyan vagyok mint a hangya, szorgoskodom, télen pedig elfogyasztjuk....férjecském is hangyának nevez mindig :-))))

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.