Íme a 'Joya Arca'

Egészségtől és szépségtől sugárzó fiatal hölgy lett a nyertes a Real Nature Kft: 'Keressük a Joya Arcát' elnevezésű versenyén. (x)

A Real Nature Kft: 'Keressük a Joya Arcát' elnevezésű versenyén - amelyre 2013. szeptember 24. és november 23. között várták a pályázatokat a szervezők - ,egy egészségtől és szépségtől sugárzó fiatal hölgy lett a befutó. A nyertest a márka rajongóinak bevonásával keresték a 'Mindent a szójáról!' Facebook oldalon. A győztes siklósi hölgy a Joya termékek háziasszonya lesz ez évben.

A forgalmazó "Mindent a szójáról" Facebook oldalán meghirdetett verseny célja az volt, hogy megtalálja Magyarország azon legszebbhölgyeit, akiknek életében és megjelenésében is fontos a természetesség és a környezettudatosság, elkötelezettek az egészséges életmód mellett, így sugárzik belőlük a vitalitás. Az oldal látogatottsága a kampánynak köszönhetően közel 300 százalékkal nőtt,a modellversenyen több mint 2000 rajongó szavazott, a játék bejegyzéseit pedig összesen több mint 69.000-en tekintették meg.

A szervező Real Nature Kft. termékei ugyanis az egészségtudatos és speciális fogyasztói igényekkel rendelkező vásárlók kedvencei. A Joya márkacsalád tagjai hagyományosan osztrák szójababból készülnek és garantáltan génmanipulációtól mentes, 100 %-osan növényi, laktóz-, glutén- és koleszterinmentes termékek. A felhasznált alapanyagok éppen ezért szigorúan ellenőrzött gazdálkodásból származnak, a közkedvelt ízesítések pedig folyamatosan bővülnek.

Tudtad?

Joya márkanév alatt többféle italt, köztük rizs- és zabitalt is, számtalan joghurtot, shaket, pudingot, valamint növényi alapú főzőkrémet, kávétejszínt forgalmaznak. A népszerű Joya termékek nemcsak GMO-mentes alapanyagból készülnek, hanem ökológiailag biztos gazdálkodásból is származnak.

Ezeket olvastad már?

A feltöltött pályaművekre a verseny Facebook oldalánaz 1. fordulóban2013 szeptember 24. és november 23. között lehetett szavazni. A zsűri a fenti kritériumok alapján, illetve a rajongók véleményét figyelembe véve több mint 200 versenyző közül választotta ki a II. fordulóra azt a TOP10 jelöltet, akik közül a 2. fordulóban a legtöbb szavazatot elért pályázó lett a nyertes.

A szervező Real Nature Kft. a szavazók között 5 db egyedi összeállítású Joya Családi Ajándékcsomagot is kisorsolt, főként a legfrissebb újdonságokat bemutatva. Az első helyezett, vagyis a legtöbb szavazatot elért pályázó főnyereménye pedig egy értékes egyedi portfólió album elkészíttetése volt, továbbá ő lett a 'Joya Arca' is 2014-ben.

Több mint 200 pályázat érkezett, a jelentkezők között volt idős és fiatal, hivatásos modell, két gyermekes családanya és diáklány is. A legtöbb szavazatot egy siklósi 19 éves hölgy, Hamburger Lotti érte el,aki tavaly érettségizett emelt informatika tagozaton. Lotti figyel a táplálkozására, gyakran jár a természetbe, és sokáig kézilabdázott, kedveli a sportot.

Nem véletlen, hogy az egészségtudatos szemléletű Joya fogyasztók, akik a pályázókra szavaztak, nemcsak a táplálkozásban és az életmódban részesítik előnyben a természetes dolgokat, de a szépség meghatározásában is ezeket az értékeket követik. (x)

További információért a JOYA termékekről kattints ide!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!