Így mondd ki az ételek nevét helyesen!

Többé nem kell zavartan pislognod az étlap fölött -  a foodbeast.com csapata a leggyakoribb kifejezéseket szedte össze, így segítve az idegen ételnevek kiejtését!

Ki ne lett volna már zavarban, amikor éttermi rendeléskor, az étel igen hangzatos idegen nevének hála, sehogy sem tudta kimondani, mit szeretne, végül pedig, hogy ne égjen be különösebben, egy egyszerű sült vagy hamburger mellett döntött. Na, hogy ezentúl ez ne így legyen, a foodbeast.com csapata segített nekünk: a leggyakrabban előforduló bénázásokat gyűjtötték össze, úgy mint gnocchi, gyro, flambé, prosciutto vagy hors d’oeuvre. Először a helytelen, majd a helyes kiejtési mód hangzik el a videoban - az egész persze nem teljesen komoly, meg persze jókat nevethetünk saját magunkon.

(via yumsugar.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?