Így mondd ki az ételek nevét helyesen!

Többé nem kell zavartan pislognod az étlap fölött -  a foodbeast.com csapata a leggyakoribb kifejezéseket szedte össze, így segítve az idegen ételnevek kiejtését!

Ki ne lett volna már zavarban, amikor éttermi rendeléskor, az étel igen hangzatos idegen nevének hála, sehogy sem tudta kimondani, mit szeretne, végül pedig, hogy ne égjen be különösebben, egy egyszerű sült vagy hamburger mellett döntött. Na, hogy ezentúl ez ne így legyen, a foodbeast.com csapata segített nekünk: a leggyakrabban előforduló bénázásokat gyűjtötték össze, úgy mint gnocchi, gyro, flambé, prosciutto vagy hors d’oeuvre. Először a helytelen, majd a helyes kiejtési mód hangzik el a videoban - az egész persze nem teljesen komoly, meg persze jókat nevethetünk saját magunkon.

(via yumsugar.com)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek