Idén is féláron fagyizhatsz!

Harmadik alkalommal tartják meg a “Magyar kézműves fagylalt napját” 2015. május 8-án. A kezdeményezés lényege, hogy egy napon keresztül 50% kedvezménnyel lehessen fagyizni.

A tavalyi évben közel 230 egység és körülbelül 100 ezer fagylaltimádó részvételével került megrendezésre "A Magyar Kézműves Fagylalt napja". Az esemény célja a magyar kézműves fagylalt, a fagylaltozás élményének népszerűsítése.

2015. május 8-án a résztvevő fagylaltozók és cukrászdák féláron kínálják fagylaltkülönlegességeiket, így akinek módjában áll, iktasson be egy kirándulást a legközelebbi fagyizóhoz.

Idén ajándék fagylalttal is kedveskedhetnek az általuk kiválasztott gyermekintézményeknek, kórházaknak, egyéb intézményeknek is, hiszen a kezdeményezés másik célja a támogatás és a segítség, hogy a hátrányosabb helyzetű emberek is részesüljenek a fagyi örömében. Ha szívesen lennél támogató, a jelentkezésedet ezen az e-mailcímen várják.

Végül, de nem utolsó sorban a fagylaltozni vágyóktól pedig azt kérik, keressék meg a kedvenc fagylaltozóikat, cukrászdáikat, és buzdítsák jelentkezésre őket, így idén hátha lesz minden városban legalább egy hely, ahol féláron lehet fagyizni.

A Fagyinapon résztvevő fagylaltozók folyamatosan frissülő listáját itt találod meg.

Olvastad már?

21 házifagyi, amit már most nyalhatsz!

Címlapról ajánljuk

További cikkek