Idén is féláron fagyizhatsz!

Harmadik alkalommal tartják meg a “Magyar kézműves fagylalt napját” 2015. május 8-án. A kezdeményezés lényege, hogy egy napon keresztül 50% kedvezménnyel lehessen fagyizni.

A tavalyi évben közel 230 egység és körülbelül 100 ezer fagylaltimádó részvételével került megrendezésre "A Magyar Kézműves Fagylalt napja". Az esemény célja a magyar kézműves fagylalt, a fagylaltozás élményének népszerűsítése.

2015. május 8-án a résztvevő fagylaltozók és cukrászdák féláron kínálják fagylaltkülönlegességeiket, így akinek módjában áll, iktasson be egy kirándulást a legközelebbi fagyizóhoz.

Idén ajándék fagylalttal is kedveskedhetnek az általuk kiválasztott gyermekintézményeknek, kórházaknak, egyéb intézményeknek is, hiszen a kezdeményezés másik célja a támogatás és a segítség, hogy a hátrányosabb helyzetű emberek is részesüljenek a fagyi örömében. Ha szívesen lennél támogató, a jelentkezésedet ezen az e-mailcímen várják.

Végül, de nem utolsó sorban a fagylaltozni vágyóktól pedig azt kérik, keressék meg a kedvenc fagylaltozóikat, cukrászdáikat, és buzdítsák jelentkezésre őket, így idén hátha lesz minden városban legalább egy hely, ahol féláron lehet fagyizni.

A Fagyinapon résztvevő fagylaltozók folyamatosan frissülő listáját itt találod meg.

Olvastad már?

21 házifagyi, amit már most nyalhatsz!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Téli orjaleves lassú tűzön főzve

Ez az orjaleves igazi időutazás a nagymama konyhájába: lassan fő, csontból, zöldségből és szeretetből. Aranyló, telt ízű leves, amit disznóvágáskor vagy vasárnapi ebédre is ...

Nagyon vajas aranygaluska

Pihe-puha, szaftos kelt tészta, rengeteg dió és krémes vaj, melyeket mind körbejár a citromhéj intenzív aromája: ez az aranygaluska. Ki ne szeretné ezt a desszertet, pláne egy selymes ...

Címlapról ajánljuk

Aki megújította a hot-dogot és a kaszinótojást – interjú Albrecht...

A párizsias hangulatú Kammermayer sarkában található Cabrio nemrég ünnepelte első születésnapját. A konyha élén a Mór24-ből és a Bar Lolaból ismert Albrecht Tamás áll, aki pont úgy, mint eddig, most is az újat, az inspiralót, az előremutatót keresi a gasztronómiában. A Bar Bizarre csapatával összefogva egy modern, európai bisztrókonyhát képviselő hellyel vették be a belvárost, az első év után pedig leültünk, hogy inspirációról, komfortételekről, újra és újra megálmodott kaszinótojásokról beszélgettünk, miközben az egyik tulajdonos, Tenner Benjámin is csatlakozott hozzánk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...