Húsvéti örömök a családnak a Tescótól (x)

A húsvét igazi családi ünnep, így kicsik és nagyok egyaránt kivehetik a részüket a közös programokból, a finomságok kóstolásából és a szórakozásból. A Tesco idén is különleges meglepetésekkel teszi feledhetetlenné az ünnepnapokat.

Azok, akik a készülődés izgalmát szívesen fűszerezik kedvezményes akciókkal, a húsvéti kosarukat vonzó áron tölthetik tele ínycsiklandó finomságokkal. A legközelebbi Tesco áruházban Ön is megtalálja a kedvére való ajánlatot!

Itt a csibe! Hol a csibe? A kihívások és nyereményjátékok rajongói ezúttal a Tesco csibe és értékes ajándékok nyomába eredhetnek, az éles szemű és szerencsés játékosok pedig iPad2-t, fényképezőgépet, media book-ot és Tefal edénykészletet vihetnek haza.

Természetesen a Facebookon sincs húsvét tojás nélkül. A Tesco Facebook oldalának követői mozgalmas tojáscsatában tehetik próbára ügyességüket. Aki sikeresen elfoglal egy tojástálcát a tojásfigurákkal, a dicsőség mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhat: többek között kerékpárral, kerti grillsütővel, 10000 Ft-os Tesco utalvánnyal vagy fődíjként madeirai utazással. Kalandra fel!

A Tesco gondolt a háziasszonyokra is, akik igazi húsvéti menüvel készülnek családjukat meglepni..

Minden háziasszony és konyhatündér álma, hogy a hagyományos ételek mellé különleges fogásokat is varázsoljon az ünnepi asztalra és most ezt a barátokkal is meg lehet osztani A Tesco egy másik nyereményjátékban saját ünnepi menükártya szerkeszthető és megosztható, hogy a családot, barátokat elkápráztassuk, mindezért egy pihentető wellness utazást is lehet nyerni.

Mindent egy helyen! Az ünnepváró meglepetések mindössze néhány kattintással elérhetők a Tesco húsvéti weboldalán: www.husvetitojas.hu, ahol ráadásként ünnepi recepteket, bevásárlási tippeket, áruházkeresőt, tojásfestő és díszítő útmutatót találhatunk, vagy akár hangulatos üdvözlőlapot küldhetünk szeretteinknek, ismerőseinknek. Nézze meg, és tegye színessé az ünnepeket!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek