Húsvéti örömök a családnak a Tescótól (x)

A húsvét igazi családi ünnep, így kicsik és nagyok egyaránt kivehetik a részüket a közös programokból, a finomságok kóstolásából és a szórakozásból. A Tesco idén is különleges meglepetésekkel teszi feledhetetlenné az ünnepnapokat.

Azok, akik a készülődés izgalmát szívesen fűszerezik kedvezményes akciókkal, a húsvéti kosarukat vonzó áron tölthetik tele ínycsiklandó finomságokkal. A legközelebbi Tesco áruházban Ön is megtalálja a kedvére való ajánlatot!

Itt a csibe! Hol a csibe? A kihívások és nyereményjátékok rajongói ezúttal a Tesco csibe és értékes ajándékok nyomába eredhetnek, az éles szemű és szerencsés játékosok pedig iPad2-t, fényképezőgépet, media book-ot és Tefal edénykészletet vihetnek haza.

Természetesen a Facebookon sincs húsvét tojás nélkül. A Tesco Facebook oldalának követői mozgalmas tojáscsatában tehetik próbára ügyességüket. Aki sikeresen elfoglal egy tojástálcát a tojásfigurákkal, a dicsőség mellett értékes nyereményekkel is gazdagodhat: többek között kerékpárral, kerti grillsütővel, 10000 Ft-os Tesco utalvánnyal vagy fődíjként madeirai utazással. Kalandra fel!

A Tesco gondolt a háziasszonyokra is, akik igazi húsvéti menüvel készülnek családjukat meglepni..

Minden háziasszony és konyhatündér álma, hogy a hagyományos ételek mellé különleges fogásokat is varázsoljon az ünnepi asztalra és most ezt a barátokkal is meg lehet osztani A Tesco egy másik nyereményjátékban saját ünnepi menükártya szerkeszthető és megosztható, hogy a családot, barátokat elkápráztassuk, mindezért egy pihentető wellness utazást is lehet nyerni.

Mindent egy helyen! Az ünnepváró meglepetések mindössze néhány kattintással elérhetők a Tesco húsvéti weboldalán: www.husvetitojas.hu, ahol ráadásként ünnepi recepteket, bevásárlási tippeket, áruházkeresőt, tojásfestő és díszítő útmutatót találhatunk, vagy akár hangulatos üdvözlőlapot küldhetünk szeretteinknek, ismerőseinknek. Nézze meg, és tegye színessé az ünnepeket!

Címlapról ajánljuk

További cikkek