Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hétvégi programajánló: Csopa - Tudományos élményközpont az egész családnak

Tudtad, hogy Óbudán, a Kolosy térnél van egy tudományos élményközpont, ahol az egész család jól érezheti magát, a legkisebbektől a legtapasztaltabbakig? (x)

Vár rátok a Csopa

8 tematikus egység 250 játékkal vár, melyek mind kipróbálhatók. Nem fogsz hinni a szemednek vagy épp a fülednek! És ha felteszi a kérdést a gyermeked, „de miért?” - olvassátok el együtt a tudományos magyarázatot, így játszva tanulhat az egész család!

Kalandozhattok a Születés világában, piknikezhettek Newton almáskertjében vagy a Mágneses mezőn, megtéveszthetitek elméteket az Illúziók kiállításon, vagy próbára tehetitek agyatokat a Logikai megállónál. Az Űrállomáson átléphetitek bolygónk határait, és még egy földönkívüli hazajuttatásában is segédkezhettek! Ha pedig kicsit megpihennétek két játék között, üljetek be egy látványos Science show-ra az Öveges terembe vagy épp egy 9D élményvetítésre!

„Mit csináltál hétvégén?” „Kísérleteztem egy laborban. ” Reméljük egyre gyakrabban fog elhangozni a suliban két gyerek között ez a párbeszéd! A Családi Csopa Csodák hétvégi programjain a Galaxis teremben vagy a Richter Gedeon laborban ugyanis együtt kísérletezhet a család! Köpenyt és védőszemüveget fel!

Szórakozás amíg a szem ellát! A Csopa második emeletén a Playbar játéktér olyan kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, amilyennel még nem találkoztatok! Itt a csocsónak 3 oldala van, vagy éppen 8-an is játszhatjátok az XXL-es verzióját, biliárdozni lábbal és labdákkal tudtok és ha leültök egy asztal mellé, az felvillan, és játszani invitál. Egy régészprofesszor, egy orvos vagy a Mester tanítványa bőrébe bújnátok inkább? Válasszatok szabadulószobát érdeklődésetek alapján.

Váltsatok havi bérletet!

Ennyi változatos program mellett nem kizárt, hogy függők lesztek! De erre is van megoldás! Váltsatok kedvezményes havi bérletet, és gyertek el a Csopába, ahányszor csak akartok!  Ha egy izgalmas szülinapi buli helyszínt keresel gyermekednek, a Csopa örömmel megszervezi azt is! Nyáron pedig a Csopa Science tábor 3 turnusában várjuk a 8-12 éves gyerekeket!

Felkeltettük az érdeklődésed? Ismerd meg a minket körülvevő csodás világot a megújult, 5000 m2-es Csodák Palotájában!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!