A hét szakácsa: esztersilver

Eheti kiemelt szakácsunk: esztersilver, alias Eszter, rögtön sütikészítéssel kezdte konyhai pályafutását. Most egy ideig nélkülöznünk kell receptjeit, nemsokára édesanya lesz.

Gyermekkorom óta tüsténkedtem a nagymamáim és az édesanyám mellett a konyhában, rengeteget sütöttek-főztek. Kaptam kis kötényt, deszkát, sodrófát, ezekkel alkothattam én is.

esztersilver szakács

Aztán abbamaradt pár évre, majd 8-9 évvel ezelőtt újra kedvet kaptam hozzá, eleinte csak sütöttem, majd a főzésbe is belekóstoltam. Szenvedélyesen gyűjtöm a szakácskönyveket, imádok ezekből főzni, emellett a gasztronómiai újságokat sem vetem meg.

Ezeket olvastad már?

A nagy melegeket leszámítva sokat főzök a családnak, bármit a magyar konyhától kezdve az indiaiig, a lényeg hogy változatos legyen, és szerencsére nem vagyunk válogatósak sem.

Ezeket olvastad már?

Pár éve kaptam egy fényképezőgépet, és a fotózás nagy szenvedély lett. Sokszor több időt töltök az étel fotózásával, mint az elkészítésével. Eleinte borzalmas képeket készítettem, aztán kezdtem ráérezni, és egyre jobbakszülettek. Az újságokat és az internetet is böngészni kezdtem az ételfotózással kapcsolatban, annyira érdekelt a téma.

Ezeket olvastad már?

Mostanában nincs időm feltölteni az új képeket és recepteket, mivel egyre több teendőm lett, és hamarosan édesanya leszek!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!