Gyerekkorunkban alakulnak ki étkezési szokásaink

Gyermekkorunkban tanuljuk meg a helyes ételválasztást, kialakulnak az étel preferenciák és az ízlésvilág, rögzülnek a táplálkozási minták. (x)

Az egészséges táplálkozás kialakítása csecsemőkorban a hozzátáplálással kezdődik, azonban a későbbiekben is rendkívül fontos. A kisgyermekek még könnyebben hallgatnak a szülői tanácsokra, utánozzák és elsajátítják a felnőttektől látottakat, ezért fontos példamutatásunk is.

Minden kisgyermek hasonlítani szeretne a szüleire, valamilyen hírességre vagy épp egy szuperhősre, közelebb akarnak kerülni a felnőttek világához. Emiatt szokásos meggyőző érveinket rendszeresen ismételjük nekik: edd meg az ételt, mert akkor olyan erős leszel, mint apa, gyors, mint a futóbajnokok vagy épp olyan legyőzhetetlen, mint egy szuperhős.

A szülők szeretnék, ha gyerekük tápláló, minőségi alapanyagokat tartalmazó ételeket enne, erre kiváló választás a pulyka és csirkehúsból készült Fini Mini termékcsalád.

A mini virsli, párizsi és sonka hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A gyorsfagyasztott Fini Mini Dinosaurus pulyka mellhús felhasználásával készül, tengeri sóval, élelmi rostokkal és kalciummal gazdagítva. Remek választás egy vidám hangulatú ebédre akár zöldségekkel vagy salátákkal tálalva.

A Fini Mini termékek mérete, formája és ízvilága is kifejezetten a gyermekek igényeihez igazodva készült, így biztosan nem tudnak majd ellenállni nekik! (x)

Tudj meg többet a Fini Mini termékcsaládról itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek