Gyerekkorunkban alakulnak ki étkezési szokásaink

Gyermekkorunkban tanuljuk meg a helyes ételválasztást, kialakulnak az étel preferenciák és az ízlésvilág, rögzülnek a táplálkozási minták. (x)

Az egészséges táplálkozás kialakítása csecsemőkorban a hozzátáplálással kezdődik, azonban a későbbiekben is rendkívül fontos. A kisgyermekek még könnyebben hallgatnak a szülői tanácsokra, utánozzák és elsajátítják a felnőttektől látottakat, ezért fontos példamutatásunk is.

Minden kisgyermek hasonlítani szeretne a szüleire, valamilyen hírességre vagy épp egy szuperhősre, közelebb akarnak kerülni a felnőttek világához. Emiatt szokásos meggyőző érveinket rendszeresen ismételjük nekik: edd meg az ételt, mert akkor olyan erős leszel, mint apa, gyors, mint a futóbajnokok vagy épp olyan legyőzhetetlen, mint egy szuperhős.

A szülők szeretnék, ha gyerekük tápláló, minőségi alapanyagokat tartalmazó ételeket enne, erre kiváló választás a pulyka és csirkehúsból készült Fini Mini termékcsalád.

A mini virsli, párizsi és sonka hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A gyorsfagyasztott Fini Mini Dinosaurus pulyka mellhús felhasználásával készül, tengeri sóval, élelmi rostokkal és kalciummal gazdagítva. Remek választás egy vidám hangulatú ebédre akár zöldségekkel vagy salátákkal tálalva.

A Fini Mini termékek mérete, formája és ízvilága is kifejezetten a gyermekek igényeihez igazodva készült, így biztosan nem tudnak majd ellenállni nekik! (x)

Tudj meg többet a Fini Mini termékcsaládról itt!

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Aki nem szeretne kitér? linkre kattintani az simán keresse fel a sága weboldalát: http://www.saga.hu/product_categories/virslik És a reklámok elkerülésére használjon reklám-blokkolot pl.: AdBlock, uBlock Origin, etc. Így nincsenek zavaró felugró illetve az egész oldalt beterít? felesleges anyagokkal!!! És a bujtatott reklám mint például a cikkben is van linkelve , az is "megakad" !!!

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.