Gyerekkorunkban alakulnak ki étkezési szokásaink

Gyermekkorunkban tanuljuk meg a helyes ételválasztást, kialakulnak az étel preferenciák és az ízlésvilág, rögzülnek a táplálkozási minták. (x)

Az egészséges táplálkozás kialakítása csecsemőkorban a hozzátáplálással kezdődik, azonban a későbbiekben is rendkívül fontos. A kisgyermekek még könnyebben hallgatnak a szülői tanácsokra, utánozzák és elsajátítják a felnőttektől látottakat, ezért fontos példamutatásunk is.

Minden kisgyermek hasonlítani szeretne a szüleire, valamilyen hírességre vagy épp egy szuperhősre, közelebb akarnak kerülni a felnőttek világához. Emiatt szokásos meggyőző érveinket rendszeresen ismételjük nekik: edd meg az ételt, mert akkor olyan erős leszel, mint apa, gyors, mint a futóbajnokok vagy épp olyan legyőzhetetlen, mint egy szuperhős.

A szülők szeretnék, ha gyerekük tápláló, minőségi alapanyagokat tartalmazó ételeket enne, erre kiváló választás a pulyka és csirkehúsból készült Fini Mini termékcsalád.

A mini virsli, párizsi és sonka hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, melyek fontosak a fejlődésben lévő gyermekek számára. A gyorsfagyasztott Fini Mini Dinosaurus pulyka mellhús felhasználásával készül, tengeri sóval, élelmi rostokkal és kalciummal gazdagítva. Remek választás egy vidám hangulatú ebédre akár zöldségekkel vagy salátákkal tálalva.

A Fini Mini termékek mérete, formája és ízvilága is kifejezetten a gyermekek igényeihez igazodva készült, így biztosan nem tudnak majd ellenállni nekik! (x)

Tudj meg többet a Fini Mini termékcsaládról itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...