Gordon Ramsay könnyekben tört ki

A világ egyik legismertebb séfje, aki messze földön híres kőkemény stílusáról, ennek ellenére most ő is összetört, és nem bírta sírás nélkül. Eláruljuk, mi történt!

Gordon Ramsay tényleg elsírta magát, amikor megtudta, hogy egyik New York-i étterme két Michelin-csillagot vesztett el, sőt, úgy tűnik, eddig ő az egyetlen, akinek a történelemben ez sikerült. Ahogy Gordon is fogalmazott:

“Ez olyan, mintha elveszítenéd a barátnődet vagy a Bajnokok Ligáját. Sírásban törtem ki, mikor megtudtam. Ez bármilyen séfnek nagy megrázkódtatás. De vissza fogom szerezni őket."

Ramsay a leminősítésért felelőst valószínűleg felvinné Norvégia legelképesztőbb fjordjához, és megfojtaná - legalábbis ezt állította félig komolyan egy talkshowban.

(via eater.com)

Címlapkép: Flickr by gordonramsaysubmissions

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?