Gordon Ramsay könnyekben tört ki

A világ egyik legismertebb séfje, aki messze földön híres kőkemény stílusáról, ennek ellenére most ő is összetört, és nem bírta sírás nélkül. Eláruljuk, mi történt!

Gordon Ramsay tényleg elsírta magát, amikor megtudta, hogy egyik New York-i étterme két Michelin-csillagot vesztett el, sőt, úgy tűnik, eddig ő az egyetlen, akinek a történelemben ez sikerült. Ahogy Gordon is fogalmazott:

“Ez olyan, mintha elveszítenéd a barátnődet vagy a Bajnokok Ligáját. Sírásban törtem ki, mikor megtudtam. Ez bármilyen séfnek nagy megrázkódtatás. De vissza fogom szerezni őket."

Ramsay a leminősítésért felelőst valószínűleg felvinné Norvégia legelképesztőbb fjordjához, és megfojtaná - legalábbis ezt állította félig komolyan egy talkshowban.

(via eater.com)

Címlapkép: Flickr by gordonramsaysubmissions

Hozzászólások (1)

Hasibecker

"Több is veszett Mohácsnál" Gordon Ramsay. Állítólagos mondata pedig ?t min?síti, beképzelt majom. Az én konyhámban biztos nem ugrálna!

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek