Forró csokival a lelki békéért!

Rengeteg stressz ér minket nap mint nap, de mindenkinek van legalább egy módszere, amivel megpróbál tenni lelki békéjéért. Most mi is mutatunk egyet, hátha beválik.

Pár évvel ezelőtt elég szkeptikus voltam a gyógyteákkal, illatgyertyákkal, és a hasonló "nyugtatószerekkel" kapcsolatban. Akkoriban igen pörgős munkanapjaim voltak, ezért úgy döntöttem, elmegyek jógázni. Gondoltam mi bajom lehet, hiszen annyian ajánlották már. Be is vált! Jobban aludtam, nyugodtabb is voltam. Nem tudtak felidegesíteni a mindennapos apró-cseprő bosszantó dolgok. De idő közben egyre kevesebb időm maradt, így végül abba kellett hagynom.

De találtam helyette mást, ami kikapcsol. Fél óra csend, egyedüllét, összezárva a gondolataimmal, amelyeket este a kádban ülve, vagy egy bögre forró kakaó mellett a helyükre rendezgetek.

Egy korábbi cikkemben már ajánlottam nektek egy gyógynövényes bőrradírt, ami nem csak, hogy ápol, hidratál, de kellemes illatával meg is nyugtat.

Hozd rendbe a bőrödet!

Most pedig jöjjön a forró csokoládé!

Nincs is annál jobb, mint egy hideg estén otthon ücsörögni a fotelban egy takaróba burkolózva, kedvenc könyvünkkel és egy bögre forró itallal a kezünkben. Nemrég olvastam egy cikket a sáfrány jótékony hatásairól. Ez a fűszer nem csak sós, de édes ételekhez is remekül illik, sőt a csokihoz is. Ezek után kíváncsi lettem milyen a csokihoz a sáfrány...sőt emellett még narancsot és vaníliát is tettem bele.

Lélekmelegítő forró csoki recept

Mondanom sem kell, az eredmény mennyei lett. Mindenképp tegyetek vele egy próbát. Habár elsőre elég szokatlan a csokoládé és a sáfrány íze együtt, a második kortynál már kifejezetten vágytam rá.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 tipp, hogyan használd fel a mandarin héját

A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!