Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezért jó, ha hűségkártyával rendelkezel – nyerj most plusz pontokat velünk!

Ha idáig nem igényeltél semmilyen hűségkártyát, most megmutatjuk, miért érdemes. Figyeld a most futó nyereményjátékunkat, amellyel plusz pontokat kaphatsz! (x)

Jó az egész családnak

A hűségkártyákhoz általában igényelhetsz társkártyát vagy akár társkártyákat. Ennek köszönhetően nem csak Te, hanem a családod más tagjai is kedvezőbb áron vásárolhatnak. Az így megszerzett kártyákat érdemes mindig használni, hiszen minden elköltött forint után bizonyos mennyiségű pont kerül jóváírásra az egyenlegeteken. Minél többen gyűjtitek a pontokat, annál gyorsabban szaporodik a számuk. Keresd Nosalty-tippünket, hogy most plusz pontokkal és kuponokkal gyarapodhass!

Miért éri meg?

Ha nincs kártyád, lemaradhatsz a rendkívüli akciókról, nem tudsz kedvező áron vásárolni, sőt kuponokat és utalványokat sem kapsz. Ha igen, akkor viszont az előbbiek mindegyike, sőt még több különleges kedvezmény várhat rád és családodra. A legjobb, hogy mindezeket manapság egy praktikus mobilalkalmazással is igénybe veheted. Így a kártyádnak nem kell fizikai valójában ott lennie a vásárlásnál, elég a telefonodat odaérintened az adatok beolvasásához és a pontok begyűjtéséhez.

Nosalty-tipp:

Játssz most velünk Facebook-játékunkon itt, hogy tiéd lehessen egy 10 ezer forint értékű Tesco ajándékutalvány! Válaszolj a kérdésre, és írd meg a helyes betűjelet kommentben!

 

Utalványok és kuponok

A pontgyűjtésnek mindig megvan a hozadéka. A vásárlásaitok után jóváírt pontok szolgáltatótól függően különféle módokon használhatók fel. Ennek egyik formája, hogy az aktuális pontgyűjtési időszak végén utalványokra válthatjátok azokat, amelyeket a következő vásárlások során használhattok fel. Az utalványok mellett általában vannak kuponakciók is, amelyek közt megtalálhatjátok a kedvenc termékeiteket is.

Letölthető alkalmazás

Ahogy említettük, sok szolgáltatóak van már saját applikációja. Nézd, összegyűjtöttük, miért érdemes ezeket letölteni:

  • Segítségével bárhol, bármikor nyomon követheted a pontjaid, kuponjaid, utalványaid alakulását, és időben értesülhetsz a tagoknak szóló vagy a személyre szabott akciókról. A Tesco Clubcard-tulajdonosoknak például különleges születésnapi kuponok is járnak.
  • Nem maradsz le egyetlen ajánlatról sem, itt mindent egy helyen megtalálhatsz
  • Ez egy virtuális kártya, nem kell, hogy fizikailag veled legyen a hűségkártyád
  • Az alkalmazás használata környezetbarát, mert nem kell semmit sem kinyomtatni, minden egy helyről elérhető az applikációban

Tudj meg még többet a Tesco Clubcard programjáról itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!