Megnyitotta kapuit az első budapesti Magnum Pleasure Store, ahol a vendégek különböző öntetek és szóratok közül válogatva alkothatják meg saját Magnum jégkrémüket.
A Magnum Pleasure Store Budapest megnyitásával a világ egyik legismertebb és legkedveltebb hűsítő desszertje izgalmas új csavart kap: a roppanós csokoládéval és a lágy jégkrémmel fémjelzett finomságot a pop-up üzlet exkluzív környezetében immár saját ízlésünk szerint magunk állíthatjuk össze, válogatva a legkülönbözőbb szóratok és öntetek, illetve csokoládé bevonatok közül.
Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető Magnum Pleasure Store május 31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és várja vendégeit egészen szeptember végéig.
A pop-up üzletben a Magnum márkánál megszokott és elismert, magas minőségű és gondosan válogatott alapanyagokkal – a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával – találkozhatunk, és biztosak lehetünk abban is, hogy a csokoládé bevonat kakaója is fenntartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is bizonyított.
A Magnum Pleasure Store koncepció megalkotói arra törekedtek, hogy napjaink igényeinek maximálisan megfeleljenek, és egy olyan egyedülálló gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, ahol merőben új formában, az egyéni ízlést maximálisan kiszolgálva, új ízek megismerésében elveszve élvezhetik a jégkrémeket a vásárlók.
A könnyen megközelíthető és egyedi kiszolgálással csábító, különleges élményt kínáló Magnum Pleasure Store Budapest kínálatának kialakításakor három szempontot vett figyelembe a Magnum csapata. Egyrészt a lehető legszélesebb réteg számára igyekeztek ízeket válogatni, hogy például a savanykás gyümölcsök kedvelői ugyanúgy megtalálhassák a számításukat, mint a kifejezetten édesszájúak. Ezen felül beemelték a kínálatba az izgalmas kombinációkra lehetőséget adó ízeket – például a kandírozott narancs és az étcsokoládé párosát –, és nem utolsósorban küllemre is érdekes összetevőket válogattak, így akár csokoládés gabonagolyóval vagy liofilizált málnával és eperrel is egyedibbé tehetjük jégkrémünket.
A vendégek összesen 13 féle szórat, háromféle csokoládé bevonat – fehér-, tej és étcsokoládé – közül válogathatnak és fehér- vagy tejcsokoládés Magnum csokoládékoronggal koronázhatják meg jégkrémjüket. A hazai ízpreferenciák és a trendek alapján a legnagyobb sikert a liofilizált gyümölcsöknek, a karamellizált mogyorónak és a keksznek, illetve a csak Budapesten elérhető fahéjas cukornak jósolja a Magnum csapata.
Az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog, így az egyébként is elképesztően nagy számú ízkombináció – egy jégkrémre három szóratot is kérhetünk – soha véget nem érő kalandot ígér.
A Magnum Pleasure Store nyitásakor a kókusz chips, vörösáfonya, liofilizált málna, liofilizált eper, földimogyoró, almakocka, kandírozott narancshéj, fahéjas cukor, karamellizált mogyoró, csokis cukordrazsé, csokoládé forgács, keksz, csokis gabonagolyó szóratok között válogathatunk.
A Magnum Pleasure Store Budapest május 31-től szeptember 30-ig várja vendégeit az Allee bevásárlóközpontban hétfőtől szombatig 11 és 21 óra, vasárnap 11 és 19 óra között.
A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.
Mi történik, ha a magyar cukrászok kreativitása találkozik a Debic prémium alapanyagaival? Ünnepi csodák születnek! Az első hazai Karácsonyi fatörzs versenyen a cukrászszakma legjobbjai szálltak versenybe, hogy újragondolják a klasszikus francia ünnepi desszertet. A győztes édességeket ráadásul te is megkóstolhatod!
A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...
Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...
Mennyi mennyei finomság sorakozik ma az étkezőasztalokra! Tojásleves, ezúttal nagyon finoman, tarhonya, sültpaprikával spékelve és egy kis rózsavizes muffin is érkezik.
Az adventi és karácsonyi időszakban rengeteg sütemény készül a közreműködésével, azonban az év más időszakaiban rendszerint hanyagoljuk a konyhában. Kitaláljátok melyik növényi alapú, igen gazdag kalciumforrásra gondoltunk?
Sokan évek óta a citromot tartják nagy ellenségnek, ha teafogyasztásról van szó, hiszen a tealevelek természetes módon tartalmaznak alumíniumot, amit a citromsav képes kioldani a főzetbe. A valódi veszély azonban egész másban rejlik.
Összeállt már nálatok a teljes karácsonyi menü? Hiszen pár nap, és ott ülünk a szépen megterített asztalnál, gyertyafényben úszó ünnepi hangulatban. Eheti kvízünk a karácsonyi menü klasszikusait sorakoztatja fel, akár inspirációként szolgálva.
A karácsonyi időszak nem a szigorú szabályokról szól, hanem az egyensúlyról. Ha ezt szem előtt tartod, az ünnepi édességek sem billentenek ki hosszú távon.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...