Ezek a boltok tartanak nyitva most vasárnap!

Ha lemaradt valami a bevásárlólistáról, vagy csak hirtelen elhatározásból nekiállnál főzni netán elfogyott az összes tej, akkor itt vásárolhatsz vasárnap is!

Van ugye néhány üzlet, amely állandó jelleggel nyitva tart vasárnaponként, a többiek pedig marad egy szavadon választható vasárnap, amikor ők is várhatják a vásárlókat. A Mindenár.hu listája szerint Lidl most beerősített Budapesten is, öt üzletet is kinyit a négy vidéki mellett. Az állandó nyitvatartó Spar üzletek ezen a hétvégén tíz új egységgel bővülnek, de CBA, Roni és Coop boltokban is vásárolhatunk.

Az október 11-én nyitva tartó üzletek teljes listáját ide kattintva nézheted meg!

(Címlapkép: Flickr by Thomas Schlosser)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek