Exkluzív gasztrokaland a Tchibo-val!

Legtöbb elhatározásunk fejben dől el, majd a konyhában folytatódik. Szeretünk enni – sőt, imádunk – , még akkor is, ha az egészségesebb életmód vagy éppen a fogyás a cél. (x)

A Tchibo vadonatúj „Főzzünk valami finomat!” konyhai kollekcióját pontosan ez ihlette: egészséges, modern ételkészítési ötletek, trendi dizájn, természetes anyagok, minden apróságra odafigyelő megoldások – mindez a német márka szigorú minőségi követelményeit, ám mellette a kedvező árakat is szem előtt tartva.

Hogy mindezekről személyesen is meggyőződhessen, egy különleges meglepetést készítettünk elő. 2015. január 27-én (kedd) 17-19 óra között várjuk az ízletes finomságokat kedvelő érdeklődőket a budapesti Aréna Pláza Tchibo üzletében. Az est háziasszonya az egyik legizgalmasabb életmód, a paleolit táplálkozás és fogyókúra szakértője, Posta Renáta.

Miért éppen ő? Mert Reni nemcsak az egészséges, hanem a hedonista életmód nagykövete is Magyarországon – mottója: tartós karcsúság és egészség, de koplalás nélkül, ízekkel, zamattal és frissességgel tele! Mindez a Tchibo új konyhai kollekciójával tökéletes összhangban áll, így ezen az egyedülálló kedd estén Reni segítségével élesben tesztelhetjük a korszerű konyhai megoldásokat: hogyan működnek, és mi mindenben segítik a modern, nagyvárosi mindennapjainkat. Sőt, időtakarékos tippeket és karcsúsító receptötleteket is elleshetünk, és két ínycsiklandozó finomságot kóstolhatunk Reni repertoárjából: aznap este mindenki a vendégünk egy kóstolóra a paleo forrócsokoládéból és a mediterrán paradicsom-krémlevesből is. És ez még nem minden: a Tchibo Facebook-oldalán három héten át nyomon követhetjük a blogger exkluzív gasztrokalandjait a Tchibo konyha világában! (x)

Tudj meg többet a Tchibo-ról itt!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk