Elkészült a Liszteskönyv – töltsd le, és támogasd velünk együtt a Vöröskereszt munkáját!

Itt a Liszteskönyv, mely egyedülállóan a Vöröskereszt, a Nosalty és a Publicis Groupe Hungary kezdeményezéséből valósult meg. Töltsd le, és támogasd a Vöröskereszt gyűjtését!

A koronavírus terjedése miatt egyre aktuálisabb téma az alapvető élelmiszerek felhalmozása. Mivel a lisztből, cukorból és konzervekből elkészíthető ételek száma véges, segítségként összeállítottunk egy receptkönyvet, amelyben ötleteket adunk a leggyakoribb tartós élelmiszerek változatos felhasználására.

A receptek között megtaláltok majd több lisztes, burgonyás és zöldséges receptet is, melyek elkészítése valóban könnyű és egyszerű, ugyanakkor kevesebb alapanyag elegendő hozzájuk.

A könyv ingyenes és mindenki számára hozzáférhető, de arra kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd a Magyar Vöröskereszt által indított gyűjtést, amellyel a koronavírus elleni harcot támogatják! A befolyt összeget orvosi eszközökre, védőmaszkokra és védőruhákra, illetve a lakosságnak szánt védőfelszerelésekre, valamint fertőtlenítőszerekre fordítják.

A receptkönyv letölthető: INNEN, és Támogasd a Vöröskereszt munkáját ITT!

Köszönjük, hogy a receptkönyv "megvásárlásával” segíted a Magyar Vöröskereszt gyűjtését, és ezzel a koronavírus elleni harcot is támogatod!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.