Elkészült a Liszteskönyv – töltsd le, és támogasd velünk együtt a Vöröskereszt munkáját!

Itt a Liszteskönyv, mely egyedülállóan a Vöröskereszt, a Nosalty és a Publicis Groupe Hungary kezdeményezéséből valósult meg. Töltsd le, és támogasd a Vöröskereszt gyűjtését!

A koronavírus terjedése miatt egyre aktuálisabb téma az alapvető élelmiszerek felhalmozása. Mivel a lisztből, cukorból és konzervekből elkészíthető ételek száma véges, segítségként összeállítottunk egy receptkönyvet, amelyben ötleteket adunk a leggyakoribb tartós élelmiszerek változatos felhasználására.

A receptek között megtaláltok majd több lisztes, burgonyás és zöldséges receptet is, melyek elkészítése valóban könnyű és egyszerű, ugyanakkor kevesebb alapanyag elegendő hozzájuk.

A könyv ingyenes és mindenki számára hozzáférhető, de arra kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd a Magyar Vöröskereszt által indított gyűjtést, amellyel a koronavírus elleni harcot támogatják! A befolyt összeget orvosi eszközökre, védőmaszkokra és védőruhákra, illetve a lakosságnak szánt védőfelszerelésekre, valamint fertőtlenítőszerekre fordítják.

A receptkönyv letölthető: INNEN, és Támogasd a Vöröskereszt munkáját ITT!

Köszönjük, hogy a receptkönyv "megvásárlásával” segíted a Magyar Vöröskereszt gyűjtését, és ezzel a koronavírus elleni harcot is támogatod!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.