Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ajándékozz belépőt a jövő vidámparkjába!

Legyetek felfedezők, akcióhősök vagy akár bújhattok kedvenc karakteretek bőrébe! Irány a Nyugatinál nyílt, Európában is egyedülálló VR játékpark! (x)

Európában is egyedülálló VR Vidámpark nyílt Budapesten, a Nyugatival szemben, egy 2000 m2-es egyedi térben. A jövő vidámparkja a szórakoztatásnak itthon eddig sosem látott formája, ahol egyszerre lehettek felfedezők, akcióhősök vagy akár belebújhattok kedvenc karakteretek bőrébe.


A volt Szikra mozi épületében létrehozott új szórakoztató központ 5 tematikus térrésszel vár Titeket, ahol mindenki megtalálja a kedvére való játékot. A VR Vidámpark egy olyan egyedi kalandsorozatot kínál, ahol minden lehetséges, ahol térben és időben csapongva, néha az egyiptomi alvilág kísérteties, démonok és szörnyek által benépesített birodalmában bukkanunk föl, ahol egy csapdákkal teli ösvényen Anubisz, a halál istene vezet végig. Majd hirtelen 200 millió évet ugrunk vissza az időben, amikor a dinoszauruszok változatos világába csöppenünk.

A jövő vidámparkja olyan alkalmakat is kínál, ahol versenyre kelhetünk egymással, együtt küzdhetünk a zombik ellen vagy egy virtuális hullámvasúton surranhatunk ég és föld között.

De megtalálhatók a parkban a legnépszerűbb videójátékok VR élményei is, mint pl. az Assassin’s Creed vagy az Angry birds. Illés Gabriella, a VR Vidámpark producerének elmondása szerint: „A beltéri vidámparkunk minden játéka egyedülálló, nem összehasonlítható a műszaki áruházakban kapható, hazavihető és a nappaliban játszható játékokkal, de a kisebb VR szobák játékaival sem.”

Próbáljátok ki az egyedülálló VR Vidámparkot most!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!