5 recept 5 ruhához

Az nem titok, hogy szerkesztőségünk kedveli a divattal vegyített gasztronómiai vonatkozású cikkeket. Így, ha rábukkanunk egyre, rögtön megosztjuk veletek!

Devil's rétegelt torta borsmentával - DKNY

A bon appétit oldalán megjelent fotósorozat tanúsága szerint nem csak mi szeretjük a szépet. Az alábbi képeken megnézhetjük, miként ihlették meg a gasztrooldal szerkesztőjét, azaz Adam Rapoportot és csapatát a Fashion Week-en felvonultatott nagyágyúk ruhakölteményei - többek között a Thakoon, a DKNY és Carolina Herrera modelljeit párosították össze saját oldalukon közölt receptjeikkel.

Töltött paradicsom mozzarellával és gerslivel

A ruhaköltemények nem csak színeikben, hanem mintázatukban, textúrájukban, és formavilágukban is tökéletesen passzolnak a hozzájuk választott ételfotókkal - csodaszép asszociációknak lehetünk szemtanúi.

Ahogyan a gersli világos pettyezettsége virít az élénkpiros paradicsomon, pont azt a hatást kelti, amit ezen a Dolce&Gabbana kabáton a cseresznyevirágok.

Csirkemell baconnel, zsályával és füstölt sajttal - FENDI

Vagy itt van a Fendi divatház színátmenetes "ombre" ruhája és annak jellegzetes csíkjai - milyen fantasztikusa rímelnek a bacon különböző rétegeivel!

Ennek a narancssárga Alberta Feretti ruhának a hullámzása és fátyolossága tökéletesen megegyezik a répachips fodrosságával.

Répa chips - ALBERTA FERRETTI
Burgonyapüré és gyömbéres fésükagyló - HERMES

A ruhákhoz párosított ételek tényleg annyira jól passzolnak, hogy felesleges is ragozni - gyönyörködjünk bennük tovább!

További képeket itt találtok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?