A 3 legjobb burger TABASCO® szósszal – a séf szerint

TABASCO®-val minden jobb! Novemberi ittjártakor Gary Evans, a TABASCO® profi séfje három különböző burgert készített el a szószok segítségével, nézzétek!

Nézd meg a videókat, hogy könnyedén elkészíthesd a burgereket otthon te is!

Bayou Blackend Chicken Burger

Mint a neve is mutatja, ennek a burgernek az alapja egy grillezett csirkemell, rajta egy szelet ráolvasztott cheddar, mindez szezámmagos zsömlébe bújtatva. Most kezdődik a varázslat: a majonéz alapú Avery Island szószt összekeverjük a TABASCO® szósszal, és ezzel kenjük meg a zsemle tetejét, melyre jégsalátát és paradicsomkarikákat halmozunk. A zsemle aljára kerül a csirke, valamint a speciális módon TABASCO® szószban marinált, majd liszttel összeforgatott, és forró olajban kisütött lyoni hagyma. Végül TABASCO® szósszal ízesített BBQ-szósszal koronázzuk, összecsukjuk, és voilá, kész is a Bayou Blackend csirkeburger!

Smoked BLT Burger

A BLT nem más, mint bacon, saláta és paradicsom – egy népszerű angolszász szendvics most burger formában. Természetesen itt is lesz egy kis trükk, ami nem más, mint baconnaise, ami apróra vágott baconnel és TABASCO® szósszal ízesített majonéz, amit ha egyszer megkóstoltok, függők lesztek. Ez megy majd a megpirított zsömle egyik oldalára, rá saláta, paradicsom. Közben megsütünk egy jó kis marhahúspogácsát, sózzuk, borsozzuk, és félúton egy kevés TABASCO® szósszal is megkenjük. Ha kész van, a zsömlébe helyezzük, rá néhány szelet sült bacon, és már kész is az újraértelmezett BLT-burger!

Texan Ranch Burger

TABASCO® szósszal egy majonézöntetet készítünk, majd ezzel megkenjük a megpirított zsömle egyik felét. Erre saláta és paradicsom kerül, majd kisütünk egy szaftos, lazán sózott és borsozott marhahúspogácsát. Ha kész, a zsömlébe helyezzük, majd egy kevés karamellizált hagymával és sajttal emeljük a burger fényét. Erre kerül néhány sült hagymakarika, és végül TABASCO® szósszal ízesített ketchuppal zárjuk az etűdöt.

Ezek voltak hát Gary kedvenc TABASCO® szószos burgerei, amely, bátran mondhatjuk, a világ legnépszerűbb és legelterjedtebb csípős szósza - próbáljátok ki hát őket ti is!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha egyedi ízű, krémesen sós mártogatósra vágysz, ne keress tovább...

Kevés olyan sokoldalú sós mártogatós létezik a világon, mint az extrán krémes állagú, tökéletesen fűszerezett hummusz. A ropogós sárgarépától kezdve a puha pitatöredéken át egészen a szaftos grillkolbászig mindenféle földi jóval kombinálhatod a Fanan hummuszt, aminek most mind a 6-féle ízváltozatát leteszteltük!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?