3 kiadós és finom őszi étel húsmentesen, plusz 1 különleges desszert

Amikor laktató, melengető ételeket szeretnénk az asztalra tenni, leggyakrabban a húsfélékhez nyúlunk. Most megmutatjuk melyek a kategória legjobb húsmentes változatai!

Kárai Dávid az ízHUSZÁR online gasztromagazin alapító szerzője nagyszerű, őszi, húsmentes receptjei a Nők Lapja 40. számában találhatóak:

Vegetáriánus és vegán fogások az egész családnak!

Sütőtökös saksuka

Az őszi paradicsom íze és a sütőtök édessége visz csavart ebbe a közel-keleti lecsóreceptbe. Nem lehet eleget készíteni belőle, olyan finom. Friss roppanós bagett legyen a kezetek ügyébe, hogy a serpenyőben maradt szaftot ki tudjátok tunkolni vele.

Currys burgonyaleves

Egyszerű, gyorsan elkészíthető, színes, ízletes. Ezek a legfontosabb jelzői ennek a színpompás levesnek, melyben a currypor nem szak a színezésért, az ízekért is felel.

Egészben sült karfiol humusszal

Nem kell bajlódni a karfiol rózsáinak szétszedésével, egészben főzzük, aztán fűszerezés után sütjük. Közben a házi humusz is csodásan kikeverhető. Ennél finomabb csipegetnivaló + mártogatós kombó nem is létezik!

Vegán banánkenyér

Sokszor nem eszik meg időben a gyerekek a banánt a kosárból, és a nagy ácsingózásban, várakozásban megbarnul, na, akkor jön el az ideje ennek a sütinek, csak nagyon érett gyümölccsel készítsd!

Keress még több olvasnivalót a Nők Lapja legújabb számában!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek