13 celebszelfi pizzával

Mi történik a celebekkel, ha szelfizés közben pizzává változik a kezükbe gyógyult okostelefonjuk? Hála az égnek, a mémgyártók és a photoshop jóvoltából már erre is fény derül!

Mindannyian tudjuk, hogy kedvenc egocentrikus celebjeink lételeme a szelfik készítése (szelfi = olyan fotó, amit készítője saját magáról fényképez okostelefonjával annak céljából, hogy aztán feltöltse Facebook-jára, Instagramjára vagy Twitterére), amiken reggeli ébredésük pillanatát, az üzletek próbafülkéjében felhúzott ruhadarabjaikat, szerelmükkel eltöltött tengerparti sétájukat, vagy éppen legújabb konyhai remekművüket örökítik meg. Valljuk be, imádjuk őket ezért, hiszen szabadon leskelődhetünk életükbe, ami már számunkra is nyitott könyvvé válik.

De mi történik, ha egy elvetemült mémgyártó photoshopjával csavar egyet a szelfiző celebek fotóposztjain, és egy pizzaszelettel teszi még ellenállhatatlanabbá a hírességek személyes képeit?

Elsőként vegyük példának a népszerű sármőr, Ian Somerhalder szelfiző fotóját, amit a minden bizonnyal a Vámpírnaplók forgatásának egyik szünetében lőtt magáról. Ugye ismerős a póz?

És most nézzük meg, hogy néz ki mindez a photoshop erejével, egy klasszikus Margherita pizza hozzáadásával:

Ez a legviccesebb dolog, ami valaha történhetett Iannal, ahogy Lindsay Lohannak is jobban áll egy pizza, mint bármi más!

Jimmy Fallon, amerikai showman természetesen emeli a tétet, ha szelfiről van szó.

A remek humorral megáldott amerikai színésznő-rendezőnő, Lena Dunham is kimaxolta a lehetőségeket.

Beyoncé + pizza = maga a tökély, nyilván.

Zooey Deschanel, Az igenember és az 500 Days of Summer színésznőjének reggeli szelfijéhez egy hideg pizzaszeletet tudunk csak elképzelni. Na ilyen a bajnokok reggelije.

Nem lehet másképp: Lady Gaga egy pizzával is fantasztikusan artisztikus. Stílusosan megy az ön-Paparazzi.

Lily Aldridge esetében nehéz megmondani, hogy a szupermodell fehérneműkollekciója vagy szaftos, szalámis pizzája a gusztusosabb.

Justin Bieber amerikai popsztár is mindent megtett a tökéletes pizza elkészítéséért. Mi mégis azt mondjuk, a kevesebb néha több.

Miley Cyrus igazi szelfikirálynő, ezen a fotón azonban merőben visszafogott. Az egyetlen izgalmas dolog talán a pizza?!

Kezd forrósodni a dolog Kylie Jenner szelfijével, aki a Kardashian nővérek valóságshowjában való szereplésével került a celebvirágok közé.

Chris Pratt amerikai színész újraértelmezte a gyúrós szelfik fogalmát.

Végezetül pedig: Kim Kardashian tudja a legjobban, hogy egy jó pizzánál kevés izgalmasabb dolog van a világon...

...ameddig el nem fogy.

Sajnáljuk, Kim.

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Az els? képen pont nem egy klasszikus margherita pizza van,mert ott figyelnek az ananász darabok:)

Címlapról ajánljuk

Ennyivel növekedtek egy év alatt az élelmiszerárak

Részletes beszámolót készített a Központi Statisztikai Hivatal arról, hogyan változtak az árak az elmúlt egy évben. Hétről hétre egyre több helyen olvasható az, milyen ütemben növekednek az élelmiszerárak, most pedig az is kiderült, mennyivel drágább ma ételt vásárolni, mint egy évvel ezelőtt.

Nosalty

További cikkek