Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös babgulyás füstölt tarjával

Tejfölös babgulyás füstölt tarjával
Tejfölös babgulyás füstölt tarjával
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A babgulyás nagy kedvenc. Ezúttal nem cifráztam, nagyon egyszerűen készült.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös babgulyás füstölt tarjával egyszerűen , babgulyás tarjával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot egy éjszakára beáztatjuk.
  2. Egy lábasba beletesszük a zöldségeket, a babot és a húst, majd felöntjük vízzel, fűszerezzük, főzzük. Mikor megpuhult a bab és a zöldségek, berántjuk.
  3. Tálaláskor merünk a tányérba levest, teszünk rá tejfölt, s díszítjük egy egész chilivel.
  4. Barna kenyérrel fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 16
össznézettség: 17 928
elküldve: 3
receptkönyvben: 156
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Thu, 2015-12-03 09:23

Tegnap készítettem e remek levest. Felveszem a kedvenc listámra!

567
sertéstarja 30 dkg
fejtett bab 20 dkg
sárgarépa 2 nagy db
fehérrépa 1 nagy db
zeller 0.5 közepes db
karalábé 0.5 közepes db
burgonya 2 db
hegyes erős paprika 1 db
chili 3 db
paradicsom 1 nagy db
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 3 gerezd
zellerlevél 3 db
petrezselyem 5 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
finomliszt 1 púpozott ek
olívaolaj 1 teáskanál