Tejfölös babgulyás füstölt tarjával recept

Tejfölös babgulyás füstölt tarjával
Tejfölös babgulyás füstölt tarjával
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A babgulyás nagy kedvenc. Ezúttal nem cifráztam, nagyon egyszerűen készült.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös babgulyás füstölt tarjával egyszerűen , babgulyás tarjával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot egy éjszakára beáztatjuk.
  2. Egy lábasba beletesszük a zöldségeket, a babot és a húst, majd felöntjük vízzel, fűszerezzük, főzzük. Mikor megpuhult a bab és a zöldségek, berántjuk.
  3. Tálaláskor merünk a tányérba levest, teszünk rá tejfölt, s díszítjük egy egész chilivel.
  4. Barna kenyérrel fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 22
össznézettség: 16 073
elküldve: 3
receptkönyvben: 153
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n cs, 2015-12-03 09:23

Tegnap készítettem e remek levest. Felveszem a kedvenc listámra!

567