Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal

Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal
Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csülök főzőleve várakozott felhasználásra, ez az olasz ízvilágú, kellemesen csípős leves lett belőle. Szerettem volna friss bazsalikomot is tenni bele, de sajnos a gondos locsolás ellenére is lelombozódott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fazékban lévő főzőléhez hozzákeverjük a paradicsomsűrítményt, majd hozzáadjuk a darabolt paradicsomot és paprikát, fűszerezzük.
  2. Lereszeljük a sajtot.
  3. Amikor felforrt a leves, beletesszük a tésztát, s a durván aprított petrezselymet. Időnként megkeverjük, hogy ne ragadjon oda a tészta. 8 perc után elzárjuk a tűzhelyet.
  4. Tálaláskor merünk a levesből, szórunk rá sajtot, díszítjük chilivel és petrezselyemmel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 3 418
elküldve: 0
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 2

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pikáns paradicsomleves, paradicsomleves szélesmetélttel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

270
alaplé 6 dl
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 3 gerezd
chili 2 db
fekete bors 1 teáskanál
babérlevél 1 db
paradicsom 2 db
hegyes erős paprika 0.5 db
sűrített paradicsom 22 dkg
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
fekete bors 1 késhegynyi
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
oregánó 1 kk
bazsalikom 1 teáskanál
tagliatelle 15 dkg
parmezán sajt 5 dkg
chili 4 db
petrezselyem 4 szál
víz 2 dl