Ha zsenge zöldborsó, akkor zöldborsófőzelék - legalább egyszer az évben! Ha túl vagyunk a pucoláson, akkor már pikk-pakk készen van!
Ha zsenge zöldborsó, akkor zöldborsófőzelék - legalább egyszer az évben! Ha túl vagyunk a pucoláson, akkor már pikk-pakk készen van!
Sült virsli, de még inkább tükörtojás! Ha nem friss borsóból csináljuk, akkor kb. 1/2 kiló mirelitet használjunk.
Hozzászólások (6)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. április 22-én kiemeltük cikkünkben: Heti menü: olcsó tavaszi levesek + főzelékek minden napra
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. március 1-jén kiemeltük cikkünkben: 11 tavaszköszöntő főétel kedvenc receptjeinkből
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. február 26-án kiemeltük cikkünkben: Heti Ételhoroszkóp: télűző ételek a csillagjegyed alapján
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. január 8-án kiemeltük cikkünkben: HETI ÉTELHOROSZKÓP: évkezdő ételajánló a csillagjegyed szerint!
Üdvözlettel, NoSalty
rohinton +1, szakácsunk biztosan héjastul teszi bele. :)
Vajat hogy nézzem. Olvasztva? Hidegen?
Ez a zöldborsó kb. mennyi lehet kifejtve? Köszönöm!