Nálunk, ha feltesszük a kérdést a gyerkőcnek: "Na, mi legyen a kaja?" Ez biztos, hogy benne van az első háromban, előre borítékolhatjuk a választ...Ezért meglehetős rutinra tettünk szert ezen étel elkészítésében.
Nálunk, ha feltesszük a kérdést a gyerkőcnek: "Na, mi legyen a kaja?" Ez biztos, hogy benne van az első háromban, előre borítékolhatjuk a választ...Ezért meglehetős rutinra tettünk szert ezen étel elkészítésében.
Ajánljuk galuskával, vagy főtt tésztával, esetleg adhatunk mellé egy kis tejfölt is, valamint savanyúságot. Érdemes kipróbálni ugyanezt bográcsban, szabad tűzön! Különösen jó ízt ad neki a házi pirospaprika, és a házilag készült paradicsomlé.
Hozzászólások (20)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2015. november 3-án kiemeltük cikkünkben: Csirkecomb 21 változatban
Üdvözlettel, NoSalty
oregánó, rozmaring hm.... ez nem olasz kaja! ettől még lehet, hogy finom. Kép alapján nagyon guszta:-)
Na ma ez lesz az ebéd :) Köszönöm a receptet, remélem ízleni fog a páromnak ő Máltai de imádja ha magyar ételeket főzök neki :)
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Én a szokásosnál kicsivel több paradicsommal főzöm + fokhagymát is pirítok az olajon/zsíron. Jó szaftosan az igazán finom (amit sűrűbbre szeretek főzni mint a hagyományos pörköltekét) :)
Sokszor főztem már csirkepörköltet és paprikást, de eddig még nem tettem bele paradicsomlét. Most a hét végén csirkepörköltet kértek otthon, megpróbálom egy a receptben szereplőnél kisebb paradicsom mennyiséggel, mert biztosan jó íze lesz így is. Megírom majd, hogy sikerült!
Köszi a jó receptet.Édesanyám is készítette de 10 év után lyukacsok a memóriám-Elkészítettem a férjemnek(Spanyol ember)de nagyon-nagyon -izlik neki.Már többször kérte hogy készítsem el,nokedlivel.Köszi a receptet.Üdvözlet spanyolból
Kedves Lobita! :))))
Ez igen igen nagy dícséret!:))) Köszönjük, és nagyon örülünk, hogy sikere van. Egy kis füstölt pirospaprikát (La Chinata picante...ha szeretitek a csípőset...de csak keveset!) ajánl Mr Smith még bele nektek - kicsit spanyolos beütése lesz -. ...ha már ilyen szerencsés helyen laktok....:DDD
(mi éppen ma ettünk ilyet...:)))
A legjobbakat: Mr & Mrs Smith
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Sziasztok!
Finom lett, kicsit felturbóztam tejföllel.
Köszönöm.
Üdv.:
Bea
Kedves Bea, örülünk neki! :) Köszi a visszajelzést! A legjobbakat: Mrs Smith
nincs semmi baj!vegul en is olajal keszitettem el,mert mi diszno hust nem eszunk es igy a szalonna nem tul jo megoldas de megoldotam olajal es nagyon fincsi volt!ajanlom mindenkinek!:)koszonom nektek.puszi
Örülök, hogy sikerült végül, annak meg különösen, hogy ízlett! :) Köszönöm, hogy visszajeleztél, puszi Neked is! Mrs Smith
ha nincs zsirom a szemnevel helyetesitheteme?most kellene a valasz
Óóó kedves melicyy_ke, csak most láttam a kérdésed...:( Nyaralni voltunk, amikor kérdeztél, így valószínű már későn válaszolok. Pörköltöt mi zsíron készítjük, ha nincs otthon, akkor szalonnából sütjük ki, hogy elég legyen hozzá. Olajjal is szokták készíteni, megoldható, bár én nem vagyok híve. Libazsír még szintén jó. Mással nem szokták. Még egyszer elnézést, üdv: Mrs Smith
oké!Bízom benne, a gyerekek mindig igazat mondanak!Ha kajáról van szó,főleg kritikusak tudnak lenni.Éva
Nagyon szeretjük.Bár oregánót,borsikát,rozmaringot nem szoktam használni,Biztos fini lehet, kipróbálom ezzel a pót ízesítéssel.Kösz!
Nyugodtan próbáld ki, szerintem nem fogsz csalódni, Junior Smith a megmondhatója! :))) Üdv: Mrs Smith
Igen, pont ezt szereti benne! :)
Hmmm, nagyon guszta, szaftos.
Nem csodálom, hogy benne van a gyerkőcnél a top3-ban:-)).