Nincs ötleted, hogy mit főzz? Hárman megint négyfélét akarnak? A Westend lesz a megoldás!

Tíz nemzet konyhájából harminc hely kínálja a legfinomabb fogásokat, ebből még a legválogatósabb családtag is tud majd választani. Irány a Westend Food&Friends!

Van cukormentes, vegán és gluténmentes étel is, ha valakinek ételérzékenysége lenne, vagy csak éppen speciális étrendet követ. A szokásos gyorséttermi választék mellett olaszos, ázsiai, skandináv, magyaros ízekből válogathatunk, és persze vannak kávézók, édességet, péksüteményeket kínáló helyek.

Az étkezés egyben a közösségi lét és a szociális érintkezés egyik meghatározó területe

A lényeget pedig még nem mondtuk, mindez egy vadonatúj környezetben vár rád, hiszen végéhez ért a Westend történetének legnagyobb átalakítása, elkészült a felújított ételudvar, ami a Food&Friends nevet kapta. Nem véletlenül, hiszen az étkezés egyben a közösségi lét és a szociális érintkezés egyik meghatározó területe.

Együtt enni és közben beszélgetni az egyik legjobb dolog a világon, akár családdal, akár barátokkal teszi ezt az ember. Most pedig egy hangulatos, természetközeli miliőben kapcsolódhatsz ki étkezés közben.

A leeső faanyagot dekorációs elemként használták fel

A Food&Friends bútorait ugyanis a nemzetközileg is elismert Hello Wood csapata készítette magas minőségű tölgyfából. Mivel a fenntarthatóság a bevásárlóközpont és a tervező számára egyaránt fontos, egyértelmű volt, hogy a faanyagot hazai erdőgazdálkodásból, megújuló forrásból szerzik be, amit tanúsítvány is igazol. Sőt, azt is célul tűzték ki, hogy a gyártást gyakorlatilag nulla hulladékkal oldják meg, így a leeső faanyagot dekorációs elemként használták fel. A természetközeli hangulat mellett a dizájnban hangsúlyt kapott az ergonómia, a funkcionalitás és az innováció is.

Az asztalok között időnként takarító- és tálcaszedő robotok is felbukkannak

A kényelmet és a látványvilágot számos digitális eszköz biztosítja, többek között egy 30 méter hosszú ledfal változó fényű hangulatvilágítással, valamint az asztaloknál elhelyezett praktikus telefontöltők. Folyamatosan bővül az érintőképernyős rendelőfelületek sora, sőt azon sem kell meglepődni, ha az asztalok között időnként takarító- és tálcaszedő robotok is felbukkannak. Lényeges az is, hogy az egész terület akadálymentes lett, a férőhelyek száma pedig bővül, egyszerre több mint hatszázan férnek be.

Ha egy kicsit lazítani szeretnél, nyugodtan bízd a főzést másra, és próbáld ki Budapest legújabb ételudvarát!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek